Connect with us

Hirdetés

technokrata

Két Moto X is érkezett az idén

Kütyük

Két Moto X is érkezett az idén

Bemutatták a Moto X Style-t és Moto X Play-t.

A Motorola idén két készülékkel is bővítette az X termékcsaládot, méghozzá két kiváló óriástelefonnal. Míg az egyiknél a bámulatos üzemidő, a másiknál a gyönyörű kijelző és a teljesítmény dominál. Nézzük is meg mit ajánlanak az idei modellek.

Moto X Play

Ez a variáns annak ellenére, hogy nem a leggyorsabb hardvereket kapta, a felső kategóriába került az X jelzéssel, és ennek meg is van az oka. 3620 mAh-s akkumulátorának és 5,5 colos Full HD kijelzőjének köszönhetően gond nélkül kibír majd két napot egyetlen töltéssel, és a 21 és 5 MP-es kameraszenzorokra sem tehetünk panaszt.

Belsejében egy Snapdragon 615-os processzort helyeztek el 2 GB RAM-al és Adreno 405-ös grafikai gyorsítóval (128-as micro SD kártyával bővíthető). Az Android 5.1.1-es Play ára átszámolva 84 ezer forint.

Moto X Style

Ebben a telefonban megvan minden, amit az előző modellből hiányoltunk. Processzora a legújabb Snapdragon 808, 3 GB RAM-ot kapott és 5,7 colos képernyője QHD felbontású. Ahogy a Play-nél, belőle is elérhető a 16 és a 32 GB-os modell, de 64-GB belső tárhellyel is kérhetjük.

Kamerái megegyeznek a Play-nél leírtakkal, azonban akkumulátora “csak” 3000 mAh-t kapott, ez azonban TurboPower gyorstöltés technológiával egészül ki. Ára valamivel drágább, 112 ezer forint. Mindkét készülékhez elérhető a Moto Maker, mellyel személyre szabhatjuk a megrendelni kívánt készülékeket.

Forrás: Mobilarena



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés