Connect with us

Hirdetés

technokrata

Új nyereményjáték indul: 800 darab okostelefont sorsol ki a Telenor

Kütyük

Új nyereményjáték indul: 800 darab okostelefont sorsol ki a Telenor

Új nyereményjáték indul: 800 darab okostelefont sorsol ki a Telenor

40 nap, 800 darab Nokia Lumia 532 okostelefon, 5 darab Xbox One konzol és mindössze 1 hívás, illetve vásárlás a MyMenu szolgáltatásban – ez a Telenor feltöltőkártyás ügyfeleinek szóló nyereményjátéka számokban.

A személyes ügyfélszolgálatként működő MyMenu egyedi, személyre szabott ajánlatokat és hasznos funkciókat nyújt a Telenor feltöltőkártyás ügyfeleinek. A szolgáltatást népszerűsítő nyereményjátékban 800 szerencsés ügyfél nyerhet Microsoft Lumia 532 típusú okostelefont, ha augusztus 9-ig belép a telefon tárcsázójába beírt*111# billentyűkombinációval elérhető MyMenu-be.

Azok között, akik eddig megrendelik az itt elérhető kedvezményes ajánlatok egyikét, a Telenor 5 darab Xbox One konzolt sorsol ki.

A regisztráció nélkül, telefonon keresztül elérhető díjmentes MyMenu szolgáltatással a feltöltőkártyás telenorosok kedvezményes perc-, SMS- valamint adatmennyiséget tartalmazó csomagokat vehetnek igénybe. A gyors menürendszerben emellett olyan hasznos funkciókat érhetnek el, mint például az egyenleginformáció és egyenlegfeltöltés, az utóbbihoz ráadásul extra Hipernetet is kapnak.

A MyMenu szolgáltatás segítségével a feltöltőkártyás Telenor ügyfelek egyedi, kedvezményes ajánlatokat rendelhetnek meg, vagy szükségtelenné vált szolgáltatásokat mondhatnak le egyszerűen. Mivel a szolgáltatás a SIM-kártyából érhető el, nem csak okostelefonon, hanem a legtöbb hagyományos készülékkel is használható, amelyek még nem alkalmasak applikációk futtatására. A feltöltőkártyás ügyfelek közvetlenül lekérdezhetik a MyMenu segítségével aktuális egyenlegüket, ha a *111# kombinációt beütik telefonjuk tárcsázójába, és hívást indítanak rá. Ekkor a készülék nem egy telefonszámot hív fel, hanem megjelenít egy menürendszert – ez maga a MyMenu.

Az okostelefont használók a MyTelenor applikációból érhetik el a MyMenu ajánlatait.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés