Connect with us

Hirdetés

technokrata

Ez lenne a BlackBerry új, androidos mobilja?

Kütyük

Ez lenne a BlackBerry új, androidos mobilja?

Renderelt kép került ki a BlackBerry androidos mobiljáról.

Az idei MWC kongresszuson a BlackBerry bejelentette, hogy egy mindkét oldalt hajlított kijelzős, kihúzható billentyűzetes, androidos okostelefonon dolgoznak, azonban nem tettek közzé sajtófotókat vagy egyéb technikai adatokat. Egyedül a vállalat vezetőjének kezében láthattuk a színpadon, így sajnos csak rossz minőségű képek készültek az eszközről.

A telefonnal kapcsolatban azóta is sok a megválaszolatlan kérdés, de a napokban @evleaks egy renderelt képet töltött fel a Twitterre, amiből számos részlet igazolást nyert. Egyrészt láthatjuk az íves kijelzőt, akárcsak a Galaxy S6 Edge-en, másrészt legfelül a Google Play Store ikonja is megjelenik. Ezen utóbbi annyit jelent, hogy valószínűleg teljes hozzáférést kap a rendszer applikációihoz és a Google szolgáltatásokhoz.

Az Android miatt a telefonról végül lekerültek a “Küldés” és “Vége” gombok, és a kicsúsztatható fizikai billentyűzet helye is mutatkozni. Egyelőre nem tudni mikor lesz a hivatalos debütálás, de nagyon kíváncsiak vagyunk mivel lép az androidos telefonok piacára a BlackBerry.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés