Connect with us

Hirdetés

technokrata

Ez lenne az idei Sony csúcsmodell?

Xperia-P2

Kütyük

Ez lenne az idei Sony csúcsmodell?

Technikai adatok szivárogtak ki a Sony Xperia P2-ről.

A Sony néhány hete debütált Z4-es készüléke nem hozott sok újdonságot, és meglehetősen kis visszhangot keltett az okostelefon világában. Ezt figyelembe véve (amellett, hogy a Z4 Japánon kívül nem is lesz megvásárolható) mindenki egy újabb zászlóshajót vár a gyártótól, és a minap egy rejtélyes telefonról szivárogtak ki technikai adatok.

A stjsgadgets-portal.com-ra kikerült információk szerint az Xperia P2 lehet az idei nagy durranás, azonban még így is kicsit csalódottak vagyunk. A telefon egy 5,2 colos Full HD kijelzővel, egy Snapdragon 810-zel és 3 GB RAM-mal érkezik. A fotókért egy 12 MP-es és egy 5,1 MP-es szenzor felel, aminél valljuk be láttunk már jobbat a Sony-tól. Egyedül az akkumulátor lesz kiemelkedő a maga 4240 mAh-ével.

Napjainkban már szinte nincsenek lassú telefonok, így a felhasználók nem ebben várják az újításokat, hanem a dizájn és a fotózás terén. Ha a lenti kép tényleg a valóságot takarja, úgy látszik visszatér majd az átlátszó alsó sáv a telefonra és a korábban is látott szögletes formatervezés lesz a domináns. Egyelőre nem tudjuk mit is várjunk a készüléktől, de nekünk a 10,9 mm-es vastagság kicsit idejétmúltnak tűnik.

Xperia-P2



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés