Connect with us

Hirdetés

technokrata

Új kihívója érkezett az iPad mininek: itt a HP Pro Slate 8

Kütyük

Új kihívója érkezett az iPad mininek: itt a HP Pro Slate 8

A HP új készüléke igaz kicsit le van maradva hardverek és szoftverek terén, mégis kiváló választás lehet, ha egy androidos tabletre vágyunk.

Az iPad mini 4:3-as képaránya kimondottan kedvelt a felhasználók körében és ezt a gyártók is kezdik észrevenni. A Google referencia tablete (Nexus 9) is ilyen aránnyal érkezett, és most a HP is bemutatta saját készülékét hasonló képernyővel.

Két releváns modell emelhető ki a HP új Pro Slate termékcsaládjából, a Pro Slate 8 és Pro Slate 12. A két tablet a specifikációk terén szinte alig tér el, azonban a nagyobb képernyős modell jóval kevesebb pixellel érkezik, ami nem valami csábító a magasabb ár mellett (570 USD). Az alacsony 162 ppi pixelsűrűséggel szemben a kisebb variáns egy gyönyörű 2048 x 1536 felbontású panelt kapott, amivel egy kiváló opcióvá válhat az androidos tablet piacon.

Külsejüket tekintve leginkább a HTC One M8-hoz hasonlíthatnánk őket, köszönhetően a sztereó előlapi hangszórónak és a szürke borításnak.

Belsejében egy Snapdragon 800-as processzor működik 2 GB RAM-mal, ami annak ellenére, hogy nem a legújabb chip, garantáltan nem fog problémát jelenteni a teljesítmény terén.

Mindkét eszközhöz kapunk egy HP Duet Pen tollat, mellyel olyan funkciókat érhetünk el, mint a Samsung Note termékeinél. Sajnos csak Android 4.4-es KitKat-tel érkeznek az említett készülékek, és az árak sem jelentenek kompenzációt az kicsit elmaradott hardverek és szoftver terén. A Pro Slate 8 450 dollárért a Pro Slate 12 570 dollárért lehet majd a miénk.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés