Connect with us

Hirdetés

technokrata

Az OrthoGraph képviseli Magyarországot a European Business Awards-on

Kütyük

Az OrthoGraph képviseli Magyarországot a European Business Awards-on

Magyar mobilalkalmazás fejlesztő cég, az OrthoGraph Kft. a nemzeti közönségnyertes címért versenyez az RSM International által szponzorált European Business Awards-on. A közönség szavazás első alkalommal január 6-án nyílik meg.

Az OrthoGraph-ot már Nemzeti Bajnoknak választották a verseny korábbi szakaszában a belső szakértő bírák, ezen kívül a cég videója felkerült a verseny weboldalára, így adva betekintést az üzleti sikereibe és a cég történetébe. Most, döntősként minden más ország Nemzeti Bajnokával szemben versenyez a közönségszavazatokért. A legtöbb szavazatot kapó cég a Magyar Nemzeti Közönségnyertes címet fogja elnyerni 2015 Március 3-án.

Az online szavazás első fordulója 2015 Január 6 tól 2015 Február 24-ig tart, így biztosítva az  OrthoGraph-nak 7 hetet arra, hogy annyi szavazatot gyűjtsön, amennyit csak lehet. Az év összes videóját a European Business Awards website-ján lehet megtekinteni: www.businessawardseurope.com.

Az OrthoGraph Architect 3D egy magyar fejlesztésű alaprjzfelmérő alkalmazás iPad-re. Az OrthoGraph az első alaprajz készítő alkalmazás az úgy nevezett sketch&tap funkcióval: a szoftver felismeri a képernyőre készített szabadkézi rajzokat és falakká alakítja őket. Az alkalmazás a lemért távolságokat és átlókat használva pontos és professzionális alaprajzokat hoz létre, melyek azonnali visszajelzést biztosítanak a mérés pontosságáról már a helyszínen. Az OrthoGraph az épületfelmérésen felül a BIM koncepciót is támogatja, azáltal, hogy lehetővé teszi szöveges/numerikus tulajdonságok és csatolt képek tárolását.

A közönség szavazás második fordulójára 2015 Március 3-a és 2015 április 16-a között kerül sor és ennek a végső szavazásnak az eredményeképpen megválasztják az Európai Közönségnyertest, akit a 2015 májusában megrendezésre kerülő Díjátadó Gálán jelentenek be.

A videóktól függetlenül mind a 33 európai országot reprezentáló összes Nemzeti Bajnok közül fog kikerülni 100 Ruban d’Honneur cím birtokos, akiket a European Business Awards szakértő bíráinak bizottsága fog megválasztani. Az European Business Awards átfogó nyerteseit a verseny mind a 10 különböző kategóriájában szintén a májusban rendezett Díjátadó Gálán jelentik be.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés