Connect with us

Hirdetés

technokrata

Igazi strapamobillal állt elő a Sonim

Kütyük

Igazi strapamobillal állt elő a Sonim

Itt most nem pusztán egy erősített készülékházról van szó, az XP7 tényleg bírja a strapát.

Bemutatta legújabb készülékét a strapamobilokkal ismerté vállt Sonim. A márka XP7 névre keresztelt modellje IP68/69-es minősítést kapott, azaz fél órán át tarthatjuk egy 2 méteres medence alján, illetve az sem kottyan meg neki, ha 30 G erejű rántás éri. A hőmérséklet sem akadály, legyünk akár egy -20° C-os teremben  vagy az  55°C-os sivatagban, a telefon működni fog.

sonim-xp7

Az igazán imponzáns “külsőségek” mellett a belsőre is odafigyeltek a mérnökök, így a kesztyűben is használható 4″-es képernyőt Gorilla Glass 2 védi, míg a gondtalan használatról egy négymagos, 1,2 GHz-es processzor gondoskodik 1 GB RAM és 16 GB-nyi beépített memória mellett. A hosszú üzemidőt a 4800 mAh-es akkumulátor garantálja, így az Android 4.4 KitKat-et futtató XP7 sokáig működőképes marad.

A telefon azonban még egy ideig nem jut el a boltok polcaira, a Sonim ugyanis egy IndieGogo-s kampányt indított, melyből 150 ezer dollárnyi felajánlást szeretnének összegyűjteni. Valószínű, hogy ezt az összeget inkább csak afféle biztosítéknak szánják, mivel -sok egyéb kampánytól eltérően- itt a pénz akkor is az alkotóké marad, ha a várt pénzmennyiség nem jön össze.

 



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés