Connect with us

Hirdetés

technokrata

Megérkezett a Honor 3C

honor-3c

Kütyük

Megérkezett a Honor 3C

Alig egy hónappal európai bemutatkozása után a Honor máris egy új modellt dob a piacra. A csúcsteljesítményű Honor 6 készülékhez hasonlóan 5 hüvelykes kijelzővel felszerelt Honor 3C december elején érkezik Magyarországra, a nagy testvéréhez képest kevesebb, mint feleannyiért.

A Honor 3C kialakítását lekerekített formák jellemzik, melyek a könnyű fogást segítik. A készülék 5 hüvelykes HD (720p) IPS kijelzővel bír, mely közvetlen napfényben is átlag feletti olvashatóságot, széles látószöget és gazdag színeket garantál. A Honor ez esetben is odafigyelt arra, hogy a váz kecses és keskeny legyen, így az csak 31 százaléknyit takar ki az előlapból, a többit a képernyő uralja.

A készülék szíve egy négymagos MediaTek processzor (4×1,3 GHz), melyet 2 GB műveleti memória egészít ki. Ezekkel felszerelve a Honor 3C a legtöbb multimédia-funkciót zökkenőmentesen kezeli, a legújabb játékok többsége is gond nélkül futtatható a telefonon. A 8 GB-os belső tárhely microSD kártyával bővíthető.

Az akkumulátor teljesítménye 2300 mAh, a szabadalmaztatott energiagazdálkodási technológiával ez 300 óra készenléti időt biztosít. A Honor 3C két külön microSIM foglalattal rendelkezik, így egyszerre szolgálhat személyes és munkahelyi telefonként is.

A készülék 8 megapixeles fő kameráját egy LED vaku egészíti ki, míg az elülső, 5 megapixeles fényképező panoráma önarcképek készítésére is alkalmas. A szelfik szerelmeseinek jól jöhet a szépítő effekt, mely automatikusan feljavítja az arcszínt a képeken, és a kisebb bőrhibákat is eltünteti.  Az egyszerű és zökkenőmentes használatot a 4.2-es Android rendszer és a továbbfejlesztett EMUI 2.0 felhasználói felület biztosítja. A Honor 3C decemberben kerül a magyarországi boltokba, 44 990 Ft-os fogyasztói áron.

honor-3c



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés