Connect with us

Hirdetés

technokrata

Íme a Lenovo laptop méretű Yoga tablete

Kütyük

Íme a Lenovo laptop méretű Yoga tablete

A Yoga Tablet 2 15 órát bír, és mérete megegyezik a gyártó ultrabookjaival.

A Lenovo a jelek szerint megállíthatatlanul próbálkozik mindennemű innovációval. Az eredeti Yoga, és a 13 inches Ultrabookok után a kettő ötvözetét hozták létre a Yoga Tablet nevet viselő készülékkel.

A minap bemutatott termékcsalád 8-10 inches Android és Windows rendszerű modelleket tartalmaz. A vállalat egyedi módon mossa el a határt tablet és ultrabook között, ugyanis a 13 inches Yoga Tablet 2 ugyanakkora, mint a kimondottan hordozható laptopja annyi különbséggel, hogy egy rögzítővel áll meg a készülék, ugyanis a tablet és a billentyűzet nem csatlakozik.

Kijelzője egy 2560 x 1440-es felbontású egység, ami roppant nagy pixelsűrűséget eredményez ekkora méret mellett. Sajnos teljesítmény terén alul kell maradnia az ultrabookokhoz képest, mert processzora egy négymagos Atom 4GB RAM-mal. Azonban egy fontos előnye van a gyengébb egységnek, mégpedig a kisebb energiaigénye, melynek köszönhetően az üzemidő 15 órára nőtt, ami bámulatos egy ilyen eszköznél. Az alig több, mint 1 kilós gép 700 zöldhasúért lehet a miénk, de hogy megéri-e azt már nem nekünk kell eldöntenünk.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés