Connect with us

Hirdetés

technokrata

Sony Xperia Z3 Tablet Compact: Könnyű, vékony, de erős

Kütyük

Sony Xperia Z3 Tablet Compact: Könnyű, vékony, de erős

A Sony Mobile Communications („Sony Mobile”) a mai napon bemutatta az XperiaTM Z3 Tablet Compact táblagépét, amely újraértelmezi a könnyedség, a szórakozás és az erő fogalmát. A Sony mérnökeinek sikerült megalkotniuk egy olyan táblagépet, amely kompakt mérete ellenére biztosít maximális erőt és sebességet.

Az Xperia Z3 Tablet Compact a világ legvékonyabb és legkönnyebb vízálló tabletje4, mely részletorientált kialakítása és a legmagasabb minőségi elvárásoknak megfelelő vízálló kivitelezése révén kitűnik a többi táblagép közül. A Z3 Tablet Compact a kompakt táblagépekben megtalálható legerősebb processzorral rendelkezik3. A világos és éles 8”-os Full HD kijelző ugyanúgy megtalálható benne, mint a legújabb audiotechnológiák. Ezen felül ez az egyetlen tablet, melynek segítségével PS4TM konzol távolról irányítható.

„A díjnyertes Xperia Z2 Tablet sikertörténetét folytatva úgy döntöttünk, kiszélesítjük táblagép portfóliónkat, így megalkottunk egy kompromisszummentes kompakt eszközt. Az Xperia Z3 Tablet Compact feszegeti a technológiai innovációk határát, azzal hogy a zászlóshajó Z3 sorozatunk tulajdonságait ötvözi egy kicsi, kompakt méretben. Természetesen továbbra is azon dolgozunk, hogy új mércét állítsunk fel prémium termékeinkkel, és vásárlóink mindig a legjobbat kapják tőlünk” – nyilatkozta Calum MacDougall, a Sony Mobile Communications Xperia Marketingért felelős igazgatója.

A világ legvékonyabb és legkönnyebb kompakt táblagépe1

Elképesztő vékonyságával, hihetetlen könnyedségével és tökéletes kialakításával az Xperia Z3 Tablet Compact a kivitelezés mesterműve. Csupán 6.4 mm-es vastagságának és kompakt méretének köszönhetően tökéletes társ akár útközben is. A továbbfejlesztett Sony technológiák garantálják a pillekönnyű súlyt, így mindössze 270 grammos tömegével könnyedén hordozható.

A legjobb minőségű anyagok felhasználásával készült, a tiszta vonalvezetés és az egyedi tervezésű bekapcsoló gomb mind arról árulkodik, hogy a Sony a legapróbb részletekre is odafigyel. A rozsdamentes acél szélek, az ultravékony keret és az előlap edzett üvegborítása elegáns és tartós külsőt kölcsönöz a tabletnek. Az Xperia Z3 Tablet Compact fehér és klasszikus fekete színben is elérhető lesz.

A Sony tökéletességre való törekvésének köszönhetően ez a kompakt tablet egyszerűen gyönyörű, és emellett piacvezető vízálló tulajdonsággal is rendelkezik. Az IP65/68-as minősítés azt jelenti, hogy nem kell aggódni, ha esetleg víz vagy por érné a készüléket. Így akár a medencében, esőben, vagy akár a konyhában a mosogató mellett is használható. Az Xperia Z3 Tablet Compactnak a vizes környezet nem akadály, így ezzel is kiemelkedik a többi kompakt táblagép közül.

Páratlan szórakozási lehetőségek a világ egyetlen olyan táblagépével, melynek segítségével távolról irányítható a PS4TM játékkonzol2

A Sony forradalmi újítást hozott a játékpiacra, azzal hogy az Xperia Z3 sorozatába beépítette a PS4TM konzol távirányítását. A Z3 sorozatban megtalálható Remote Play funkció segítségével az Xperia Z3 Tablet Compact tablettel láthatjuk és irányíthatjuk is a PS4 konzolról elindított játékainkat. Amikor éppen be van kapcsolva a TV, Wi-Fi kapcsolaton keresztül egyszerűen párosítható a táblagép a PS4 konzollal és a DUALSHOCK®4 vezeték nélküli kontroller és a GCM10 Game Control Mount játékvezérlőhöz csatlakoztatható készüléktartó segítségével, így a játék a TV előtt ülés nélkül is folytatható.

Ezen kívül a PlayStation®App lehetővé teszi, hogy az Xperia Z3 Tablet Compact készüléket második kijelzőjeként használhassuk. Az applikáció segítségével távolról követhetjük barátaink játékmenetét, vagy beszélgethetünk a PSNTM ismerősökkel, vásárolhatunk PS4 játékokat, amelyeket le is tölthetünk a konzolra.

Akár játszol, vagy filmet nézel a Sony legújabb TV és audio technológiái garantáltan kiváló szórakozási élményt nyújtanak számodra. A Sony eddigi legvilágosabb kijelzőjével büszkélkedő tablet kompakt mérete ellenére lenyűgöző képi világot nyújt. A Sony TRILUMINOSTM mobilra optimalizált kijelzője, a Live Colour LED és az X-Reality™ for mobile ötvöződik az intuitív kontraszt feljavítási technológiával, így ez a 8”-os Full HD kijelző éles és élénk, még túl világos fényviszonyok között is.

Tökéletes hangzás

A mobil zenehallgatás új korszakba lépett. A Sony sokrétű audio szakértelme minden egyes ütemnél hallatszódik, köszönhetően a lenyűgöző High-Resolution Audio technológiának. A Sony új MDR-1A Hi-Res fejhallgatók használatával minden zeneszám olyan lesz, amelynek az előadó valójában megálmodta. Azok a számok, amelyek nem hi-res minőségben készültek, a Sony korszakalkotó DSEE HX technológiája a – mely a Z3 sorozatban található meg legelőször – felskálázza a MP3 és az ACC hangfájlokat a High-Resolution minőség közelébe.

A táblagépbe beépítettük a Sony digitális zajszűrű technológiáját, így kedvenc zeneszámok hallgatása közben semmi sem terelheti el a figyelmet. Az MDR-NC31EM Digital Noise Cancelling fejhallgató kiszűri a háttérzajok 98%-át – ideális társ tömegben, vagy az iroda zajától való elvonuláshoz.

Kategóriájában a legjobb sebesség és erő

Az Xperia Z3 Tablet Compact elhozza a Sony szórakozási lehetőségeinek legjavát, mindezt a legjobb teljesítménnyel és sebességgel kombinálva. A Z3 Tablet Compact a legerősebb processzort tartalmazza3, amely megtalálható egy kompakt táblagépben. A Qualcomm® Snapdragon™ 801 négymagos 2.5 GHz-es processzor5 és 3 GB RAM kombinációja biztosítja a páratlan szórakozást. A tablet minden parancsot villámgyorsan végrehajt, zökkenőmentes internetezést biztosít, és egyszerre több művelet végrehajtása sem okoz neki gondot. A processzor aszinkronos elven dolgozik, azaz minden mag külön-külön is működhet. Így mindig a megfelelő szintű teljesítményt biztosítja, éppen akkor, amikor szükséges.

Mivel a Z3 Tablet Compact a világ egyetlen táblagépe, amellyel távolról irányítható2 a PS4TM, így a szupergyors, teljesen integrált Qualcomm® Adreno™ 330 GPU került bele, amely 25%-al gyorsabb teljesítményt produkál, mint elődei. Ennek köszönhetően lenyűgözően gyors és valódi képi világot jelenít meg, így még jobban elmerülhetünk a játékokban.

Ezt a kompakt szépséget úgy alkottuk meg, hogy akár 13 órán keresztül biztosítsa a szünetmentes videolejátszást. A STAMINA mód használatával az üzemidő fokozható. Ez az okos program leállítja azokat a háttérben futó alkalmazásokat, amelyeket éppen nincsenek használatban, így hosszabbítja meg az üzemidőt. Nem kell attól tartani, hogy játék közben hirtelen lemerül a készülék, sőt gond nélkül kibír akár egy mozimaratont is.

A Sony kamera szakértelme egy kompakt táblagépben

A különleges pillanatok nemcsak könnyedén megörökíthetők a 8.1 megapixeles kamerával, hanem átalakíthatók az Xperia kamera alkalmazásokkal. Az Exmor RS™ for mobile  szenzor segítségével kiváló minőségű képek készíthetők még kedvezőtlen fényviszonyok között is. A 2.2 megapixeles előlapi HD chat kamera pedig tökéletes megoldás a családdal vagy barátokkal való videohívásra. Az előre telepített közösségi kamera alkalmazások egyedi felhasználói élményt nyújtanak. Bármi megosztható a külvilággal, és a legújabb alkalmazásoknak köszönhetően, a kamera használatát egy teljesen új szintre emelik. A Multi-Camera funkció használatával több készüléket irányíthatunk, így különböző szögekből készíthetők felvételek. A Movie creator segítségével könnyedén összeállítható egy film a rendelkezésre álló képekből és videókból. A Live on YouTube by Xperia alkalmazás segítségével élőben közvetíthetünk eseményeket. Az AR effektek használatával színesíthetjük képeinket vicces animációkkal, vagy akár rajzolhatunk is rájuk.  A Sound Photo segítségével még hangot is adhatunk fényképeinkhez. A Sticker Creator applikáció a kedvenc képeket alakítja át matricává. A Face in segítségével pedig saját arcunkat is hozzáadhatjuk a készített fotóhoz.

Kényelmes csatlakoztatás és maximális biztonság

Sony készülékre váltani még sohasem volt ilyen könnyű. Az Xperia™ Transfer szolgáltatás segítségével az előző Androidos vagy iOS telefonon található tartalmak könnyedén átmásolhatóak az Xperia készülékre.

A továbbfejlesztett Xperia Email, Calendar és Contacts alkalmazásokkal, amelyek a Microsoft® Exchange ActiveSync® (EAS) használatával könnyedén szinkronizálhatóak, bárhonnan dolgozhatunk. Az NFC használatával egyszerű a kapcsolódás, és könnyedén megosztható bármilyen tartalom egy érintéssel több mint 160 készülékkel.

Az Xperia Z3 Tablet Compact LTE és Wi-fi verzióban is elérhető lesz globálisan 2014 őszétől.

 

1 A Strategy Analytics szerint kompakt táblagépnek minősül minden tablet, amely kijelző mérete 7” és 9” között van. Az XperiaTM Z3 Tablet Compact, egy olyan vékony (6,4 mm) és könnyű (270g) készülék, amely ellenáll nemcsak a víznek, de a pornak is az IP65/86-as szabványnak megfelelően. A Strategy Analytics’ SpecTRAX service által jóváhagyott tulajdonságok: 2014. augusztus 26.. A Strategy Analytics további eredményei a www.sonymobile.com/testresults honlapon olvashatóak.

2 2014. novembertől elérhető a Sony Xperia Z3, Z3 Compact és Z3 Tablet Compact készülékekkel. PS4 konzol, DUALSHOCK®4, Sony Entertainment Network és nagy sebességű internet kapcsolat szükséges hozzá. Nem minden játék támogatja.

3 A Strategy Analytics szerint kompakt táblagépnek minősül minden tablet, amely kijelző mérete 7” és 9” között van. Az XperiaTM Z3 Tablet Compact víz –és porálló (az IP65/86-as szabványnak megfelelően), Qualcomm’s MSM8974AB négymagos 2.5GHZ-es processzort és 3GB RAM-ot tartalmaz. A Strategy Analytics’ SpecTRAX service által jóváhagyott tulajdonságok: 2014. augusztus 26. A Strategy Analytics további eredményei a www.sonymobile.com/testresults honlapon olvashatóak.

4 A Strategy Analytics szerint kompakt táblagépnek minősül minden tablet, amely kijelző mérete 7” és 9” között van. Az XperiaTM Z3 Tablet Compact, egy olyan vékony (6,4 mm) és könnyű (270g) készülék, amely ellenáll nemcsak a víznek, de a pornak is az IP65/86-as szabványnak megfelelően. A Strategy Analytics’ SpecTRAX service által jóváhagyott tulajdonságok: 2014. augusztus 26. A Strategy Analytics további eredményei a www.sonymobile.com/testresults honlapon olvashatóak.

5 The Snapdragon 801 processor a Qualcomm Technologies, Inc. terméke.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés