Connect with us

Hirdetés

technokrata

Ősszel érkeznek a pulzusmérős BioSport fülhallgatók

Kütyük

Ősszel érkeznek a pulzusmérős BioSport fülhallgatók

Közös fejlesztésről rántotta le a leplet az Intel Corporation és a vezető audió termékeket gyártó SMS Audio LLC.: a két vállalat pulzusmérővel ellátott fejhallgatót dolgozott ki amatőr sportolók számára. A BioSport fülbe dugható fejhallgatók optikai érzékelői képesek arra, hogy megmérjék, a használók hány lépést tesznek meg, így nem csak a pulzusról, de az elégetett kalóriáról is adnak információt. Az Intel és az SMS Audio által fejlesztett fejhallgatóban a legmodernebb fitnesz biometrikus mérési technológia párosul a kiváló hangzással és stílusos tervezéssel.

“A viselhető technológiákat célzó együttműködésünk az Intellel lehetővé teszi, hogy a legújabb okos technológiával segítsük felhasználóink edzéseit” – fogalmazott Brian M. Nohe, az SMS Audio elnöke. “Az Intel technológiával rendelkező fejhallgatóink az elsők, amelyek integrált, zökkenőmentes és mindenekelőtt hasznos információt adnak a felhasználóknak az edzési teljesítményükről.”

“Az Intel elkötelezett a viselhető számítástechnológiában folytatott fejlesztések mellett, amelyhez olyan kiváló partnerekkel működik együtt, mint az SMS Audio, amely komoly tapasztalattal rendelkezik ezen a területen” – hansúlyozta Michael Bell, az Intel New Devices üzletágának ügyvezető igazgatója. „Az SMS Audióval közösen fejlesztett fülhallgatóval megoldjuk az edzések közben fellépő „túl sok eszköz” dilemmát, s egy kiegészítőbe integráljuk az edzés monitorozásához szükséges legfontosabb funkciókat.”

A BioSport fejhallgató legfontosabb ismérvei:

– Egyetlen eszközzel mérhető edzés a tökéletes kényelemért: nincs szükség három-négy eszközre, mégis releváns, hasznos információkat kaphatnak a felhasználók az edzésükről

– Tökéletes zenei élmény: a tökéletes hangzás segíti a felhasználókat abban, hogy az edzés alatt végig motiváltak maradjanak, miközben az edzés eredményességét a fejhallgatók által gyűjtött adatokon keresztül maguk elemezhetik ki.

– Nincs elem, se feltöltés: a biometrikus érzékelést a 3,5 mm-es aranyozott jack audió csatlakozó biztosítja.

– Ellenáll a víznek és az izzadságnak: A BioSport az IPX4-es szabványnak megfelelően teljesen ellenáll az izzadságnak és akár az esőnek is.

– Szinkronizció a RunKeeperrel: Annak érdekében, hogy a felhasználók minden adatot – pulzus, tempó, távolság és elégetett kalória – tökéletesen rögzítsenek, a BioSport kompatibilis a világ egyik legnépszerűbb okostelefonos sport alkalmazásával, a RunKeeperrel, amelyhez a jövőben külön BioSport alkalmazást tölthetnek le majd a fitneszrajongók.

– Kiegészítők: a fejhallgatók zsinórja nem gubancolódik, ráadásul neoprén tartódobozzal és három különböző méretű füldugóval lesz majd elérhető.

Az SMS Audio BioSport fejhallgatók az SMSAudio.com oldalán 2014 utolsó negyedévében fognak megjelenni. Az árról később ad tájékoztatást a gyártó.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés