Connect with us

Hirdetés

technokrata

Hamarosan itt az LG G3 Beat: Bejelentették az G3 kistestvérét

Kütyük

Hamarosan itt az LG G3 Beat: Bejelentették az G3 kistestvérét

Az LG Electronics (LG) bejelentette az LG G3 Beat okostelefont, amely a várva várt LG G3 készülék középkategóriás változata. Az LG G3 Beat okostelefonra a G3-hoz hasonló prémium felhasználói élmény, kifinomult Floating Arc fémes kialakítás, valamint lézeres automatikus élességállítás jellemző; ám mindez egy 5,0 hüvelykes, vékony keretes kijelzővel rendelkező, kompaktabb készülékben érkezik, amely ezáltal magasabb szintet képvisel a hasonló árú középkategóriás eszközökhöz képest.

Az LG G3 Beat az alacsony és középkategóriás okostelefon-vásárlók egyre növekvő piaci szegmensét szólítja meg, akik egy olyan készüléket szeretnének magukkal hordozni, amely kompaktabb kialakítással, ugyanakkor a legnépszerűbb alkalmazások futtatásához kellő teljesítménnyel rendelkezik. A mobileszközök piacán megfigyelhető, gyors tempójú technológiai fejlődésnek köszönhetően mára lehetségessé vált egy olyan okostelefon megalkotása, amely mindezekre képes kedvező ár mellett. Az LG G3 Beat úgy őrzi meg a G3 legjobb funkcióit és egyedi jellemzőit, hogy közben nem köt kompromisszumokat a használhatóság terén sem.

Az LG G3 Beat egyértelmű bizonyítéka annak, hogy a kevesebb néha több: a kategóriájában legnagyobbnak számító, 5,0 hüvelykes HD IPS kijelzővel rendelkezik, ráadásul a képernyő házhoz viszonyított aránya 74,1%-os, ami a középkategóriás okostelefonok piacán a legmagasabb érték. Az LG G3 Beat lenyűgözően vékony kerettel, valamint nagy teljesítményű, 2540 mAh-s akkumulátorral rendelkezik. A készülék ugyanazt a Floating Arc kialakítást kapta, amellyel elsőként az LG G3 büszkélkedhetett. A letisztult, ívelt formaterv és a készülék fokozatosan keskenyedő szélei egyedi megjelenést és kényelmes fogást biztosítanak.

 

 „Az okostelefon-gyártók nem hagyhatják figyelmen kívül azt az egyre növekvő piaci szegmenst, amelynek képviselői a kinézet, a funkciók, a teljesítmény és természetesen az ár tökéletes egyensúlyát keresik – fogalmazott Dr. Jong-seok Park, az LG Electronics Mobile Communications Company elnök-vezérigazgatója. – Az LG G3 Beat jól mutatja, hogy elkötelezettek vagyunk a középkategóriás okostelefonok vásárlói iránt, akik egyetlen készülékben szeretnék megkapni a fejlett technológiák, a bevált márka és a nagyszerű innovációk előnyeit, mindezt kedvező áron.”

Az LG G3 Beat legfontosabb jellemzői:

  • A lézeres automatikus élességállítás (Laser Auto Focus) révén a G3 Beat egy lézersugár használatával megméri a tárgyak és a kamera közötti távolságot, így minden eddiginél gyorsabban tud a fontos pillanatokra fókuszálni.
  • Az érintéssel fényképezés (Touch & Shoot) jóvoltából az élességállításhoz és a fénykép elkészítéséhez elegendő megérinteni a kívánt pontot a kijelzőn, így a kétlépéses művelet immáron egyetlen mozdulattal végrehajtható.
  • A kézmozdulattal történő fényképezés révén a felhasználónak elég ökölbe szorítani a kezét a kijelző előtt, hogy automatikusan elindítson egy 3 másodperces visszaszámlálást a felvétel elkészítése előtt.
  • Az intelligens billentyűzet megtanulja a felhasználó írási stílusát, ami gyorsabb szövegbevitelt eredményez, 75%-kal kevesebb hibával.
  • A QuickMemo+ funkció használatával kreatív módon lehet jegyzetelni és rajzolni.

Az LG G3 Beat július 18-án kerül piacra Dél-Koreában, majd az azt követő hetekben jelenik meg Európában és a FÁK országaiban. Az LG G3 Beat Európában és a FÁK országaiban LG G3 S néven lesz kapható. Az árakkal és az elérhetőséggel kapcsolatos részletek adott országban kerülnek bejelentésre a termékbevezetés idején.

Fő paraméterek:

  • Chipkészlet: 1,2 GHz-es négymagos Qualcomm® Snapdragon™ 400 processzor
  • Kijelző: 5,0 hüvelykes HD IPS (1280 x 720, 294 ppi)
  • Memória: 8 GB / 1 GB RAM / MicroSD-foglalat
  • Kamera: 8 MP lézeres automatikus élességállítással (hátsó) / 1,3 MP (elülső)
  • Akkumulátor: 2540 mAh (cserélhető)
  • Operációs rendszer: Android 4.4.2 KitKat
  • Méret: 137,7 x 69,6 x 10,3 mm
  • Tömeg: 134 g
  • Hálózat: 4G LTE / HSPA+ 21 Mbps (3G)
  • Csatlakoztatási lehetőségek: Wi-Fi b/g/n, Bluetooth 4.0, A-GPS/Glonass, NFC, USB 2.0
  • Színek: Fémes fekete, selyemfehér, csillogó arany
  • Egyéb: Érintéssel fényképezés, intelligens billentyűzet, QuickMemo+, kézmozdulattal történő fényképezés



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés