Connect with us

Hirdetés

technokrata

„Vágd zsebre a várost!”

Kütyük

„Vágd zsebre a várost!”

Megérkezett Budapestre a mobilkupon

Elindult Magyarország első mobilkupon-alkalmazása Budapest Urban Guide néven az Urban Guides Kft. startup cég fejlesztéseként. Az alkalmazás  „unlock the city’s treasures” szlogenjének megfelelve azontúl, hogy összegyűjti  a város legkedveltebb helyeit, többek között exkluzív kedvezményekkel és speciális ajánlatokkal is kedveskedik regisztrált felhasználóinak.

Nagyvárosi kalauz a ’la Budapest

A Colabs Center Startup Weekendjén eredetileg hobbiprojektként elindult koncepció a Jankovich Ilona nevével fémjelzett Brainpower tőkebefektetése után alakult vállalkozássá. A cég missziójának tekinti Budapest egyedi atmoszférájának és értékeinek kommunikálását a minél szélesebb külföldi célcsoport felé, amellett, hogy elsőként honosítja meg a hazai piacon az innovatív okosmobil-kupon megoldást.

 

A város legjobb helyei, kedvezményesen 

Egyre több hír szól a klasszikus közösségi vásárlásra épülő kuponoldalak amerikai üzleti modelljének problémáiról, de annál kevesebb szó esik itthon a mobilkupon-alkalmazások térnyeréséről. Utóbbi trendet felismerve indult el a magyar fejlesztésű alkalmazás, ugyanakkor nemzetközi társaihoz képest más megközelítéssel: míg az amerikai vállalkozások a klasszikus kuponoldalakhoz hasonlóan széles körből válogatják ki leendő ügyfeleiket, addig a Budapest Urban Guide lényegesen szűkebb körre céloz. Az Urban Guide a benne szereplő helyeket minőségi és exkluzív alapon választja ki urbánus fiatalok szavazataira alapozva. 

Ráadásul a helyek egy részén exkluzív kedvezményeket, ajánlatokat biztosít a regisztrált felhasználóknak. Az adott helyek tulajdonosai pedig az Urban Guide-on keresztül számos új és visszatérő vendégre számíthatnak köszönhetően az applikáció – amerikai zsargonnal élve – hyperlocal, vagyis közvetlen környezetre koncentráló marketing lehetőségeinek.

A startup cég még az idei év folyamán más nagyvárosokban is tervezi az app elindítását, többnyire franchise keretek között.

 

Hogyan lehet a kedvezményeket igénybe venni?

A kedvezményeket az alkalmazás felhasználói egy gombnyomással igénybe tudják venni, teljesen ingyenesen.

A Magyarországon díjmentesen letölthető alkalmazásban az adott hely profilján egyszerűen meg kell nyomniuk a „Felhasználom a kedvezményt” gombot és az ekkor megjelenő képernyőt kell megmutatniuk a hely alkalmazottainak. Így tehát nincs szükség elővásárlásra, nyomtatásra vagy arra, hogy összegyűljön a megfelelő számú vásárló.

 

Hogyan tudom letölteni az alkalmazást?

Az alkalmazás fejlesztői budapesti kommunikációs szakemberek, elsősorban a magyar felhasználók számára készítették azt nagy szeretettel, hogy egy zsebre vágható svájci bicskaként bármikor segítségükre lehessen Budapest felfedezésében.

 Így a hazai iPhone és Android tulajdonosok számára az alkalmazás magyarul természetesen ingyenesen érhető el a hazai App Store-ban és Google Play store-ban, az angol nyelvű „For Traveller’s Special Edition” fizetős változat pedig a külföldi App Store-okban és Google Playen.

 



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés