Connect with us

Hirdetés

technokrata

Szófiai irodát nyitott a Cellum

Dotkom

Szófiai irodát nyitott a Cellum

Megnyílt a Cellum szófiai irodája, ezzel Bulgáriában is általánosan elérhetővé válnak a magyar technológiai cég mobilfizetési és vásárlási szolgáltatásai.

Az MTI-hez eljuttatott közlemény szerint a Cellum Bulgária feladata a mobil fizetési szolgáltatások és technológiák fejlesztése és széleskörű elterjesztése a bulgáriai piacon. Az új társasággal olyan innovatív vállalkozás született, amely képes a könnyen használható, de a Cellum-csoport biztonságos technológiáján alapuló mobil vásárlási, mobil fizetési módszereket széles körben meghonosítani a bulgáriai piacon. A Cellum által fejlesztett, Magyarországon sikeresen bevezetett MasterCard Mobile szolgáltatás ezzel először jelenik meg külföldön.

A közös leányvállalat, a Cellum Bulgária létrehozásáról szóló megállapodást még szeptemberben írták alá, azt követően, hogy a magyar mobiltechnológiai cég 400 millió forintos kockázati tőkebefektetésben részesült az OTP-csoporthoz tartozó PortfoLion Zrt.-től. A magyar Cellum Global és a bolgár Corpbank által létrehozott közös leányvállalatot, a Cellum Bulgáriát Kóka János, a magyar Cellum Global elnök-vezérigazgatója és Ilyan Zafirov, a bolgár Corpbank vezérigazgatója nyitotta meg.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés