Connect with us

Hirdetés

technokrata

Pornósztárok magánélete

Kütyük

Pornósztárok magánélete

A Wikileaks nyomán létrejött PornWikileaks hasonló célokat tűzött ki maga elé: lerántja a leplet a felnőtt filmek készítőiről.

Nagy port kavart fel a Wikileaks működése: amint arról mi is beszámoltunk, a site arcának titulusát felvállaló Julian Assange-ra komoly meghurcoltatás várt, miután amerikai diplomáciai érdekeket sértő információkat szivárogtattak ki az oldalon keresztül. A Wikileaks „bűne” az volt, hogy az elkendőzött, hivatalosan soha ki nem mondott igazságot (vagy legalábbis annak egy szeletét) tárta a nyilvánosság elé.

Hasonló célból született meg a PornWikileaks, ezen a site-on is lerántják a leplet eltitkolt információkról. Ám ezúttal az amerikai pornósztárok kerültek célpontba: adatokat lehet elérni a felnőtt filmekben forgatókról, melyeket azok értelemszerűen önszántukból nem adnak ki magukról a nyilvánosságnak. Olyan ismert emberek is belekerültek az adatbázisba, mint a Törtetők (Entourage) sorozatban is szereplő Sasha Grey.

Többségük nem szívesen vallja be szomszédjának, mivel keresi a kenyerét, így igazi nevük is ritkán ismert a filmekből. Főleg azok igyekeznek takargatni múltjukat, akik otthagyták a felnőttipart, és „rendes”, polgári állásban helyezkedtek el, például általános iskolai tanárként vagy könyvelőként. Érthetően rosszul érinti őket a PornWikileaks létrejötte, hiszen általa nyilvánossá vált többek között címük, családi fotóik, telefonszámaik. Sőt, a site mögött álló(k?) szerint hamarosan minden pornósztár ismert nemi betegségeinek információjával fog tovább bővülni az oldal.

Kérdés, hogy honnan származnak ezek az adatok – némi bennfentesség nélkül lehetetlen ilyen információkhoz hozzáférni. Amint az kiderült, a kiszivárogtatások egy része az amerikai AIM Medical Associates adatbázisából származik – ez a szervezet foglalkozik a felnőttiparban dolgozók nemi betegségeinek szűrésével. Az AIM a napokban úgy nyilatkozott, hogy vizsgálatot kezdett az ügyben. Ezt annak ellenére nem tette meg korábban, hogy a PornWikileaks már tavaly decembere óta létezik. Kérdés, milyen nyomokat találhatnak ennyi idő után rendszereikben; a szervezet mindazonáltal azzal védekezik, hogy ők is áldozatok, és megtesznek minden szükséges lépést a felelősök kézre kerítéséért.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés