Connect with us

Hirdetés

technokrata

Friss térképek és új navigációs szoftver a Nav N Go-tól

Kütyük

Friss térképek és új navigációs szoftver a Nav N Go-tól

A Nav N Go ezúttal a Limousine szoftvert frissítette fel – a legutóbb október végére ígért iGO 8 frissítések sajnos még mindig nem jelentek meg.

Bő egy év telt el azóta, hogy az autókba beépíthető Nav N Go Limousine navigációs berendezés megjelent Magyarországon. 2008-tól a termék már újabb térképekkel került forgalomba, mostantól pedig lehetőség nyílik a korábbi térképverziók frissítésére is.

Az októbertől elérhető Nav N Go Limousine frissítés lehetőséget ad a meglévő tulajdonosoknak, hogy könnyedén naprakésszé tegyék autóba épített navigációs berendezésük térképeit. A szervizhálózatban kapható 2 GB-os SD memóriakártyán a teljes Európa térképállomány legfrissebb, 2008.07-es verziója található meg. A magyarországi változásokat tekintve ez azt jelenti, hogy az új térképek már tartalmazzák a néhány hete átadott Megyeri hidat, valamint az M0, M7 és M6 autópályák új szakaszait. A hazai úthálózat összesen 400 kilométerrel bővült, és több mint 4.300 frissítés történt az adatbázisban. A hazai térképfrissítés mellett a Nav N Go Limousine az egész közép- és kelet-európai régióban kiemelkedő lefedettséget biztosít.

A térképek mellett a Nav N Go Limousine szoftvere is frissült, hiszen a Nav N Go Kft. fejlesztői a felhasználóktól érkezett visszajelzések alapján több kisebb hibát is kijavítottak. A frissítéseket tartalmazó SD memóriakártya a szervízhálózat üzleteiben vásárolható meg, bruttó 24.900 forintos ajánlott fogyasztói áron, és ugyanott lehet kérni a kártyacserét is.

A beépíthető Nav N Go Limousine elsősorban azoknak a gépjármű tulajdonosoknak jelent nagy segítséget, akik felsőkategóriás autóikban a beépített gyári rendszeren nem élvezhetik maradéktalanul a navigáció előnyeit, és ezen változtatni szeretnének. Emellett az eszköz szinte bármely gépjárműbe beépíthető, utólag vásárolt kijelzőhöz csatlakoztatva. A program könnyen kezelhető menürendszere és vizuálisan megnyerő felülete igazi élményt nyújt a vezetéshez, miközben harmonikusan integrálja a navigációt az autó műszerfalába.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés