Connect with us

Hirdetés

technokrata

James Bond megmutatja

Kütyük

James Bond megmutatja

…hogy mit is tud a Sony Ericsson C902.

A Sony Ericsson legújabb reklámfilmjének tulajdonképpen két főszereplője van: az egyik James Bond, a másik pedig a C902-es készülék. A rövidfilmben az új James Bond film segítségével demonstrálja a gyártó, hogy pontosan mire is képes a készülék: 5 megapixeles felbontás, BestPic (kilenc kép egyetlen másodperc alatt), arcérzékelő funkció, egyedi lencsevédő megoldás…

Emlékezetes, hogy a Sony Ericsson nyáron jelentette be, hogy a filmvásznakon október 31-én debütáló legújabb James Bond filmben (Quantum of Solace) a főhőst alakító Daniel Craig kezében többször is feltűnik majd a Sony Ericsson nemrégiben megjelent C902-es mobiltelefonja.

Ezzel párhuzamosan a Sony Ericsson az utolsó negyedévben ki fogja adni a C902 limitált szériás James Bond verzióját, mely elegáns Titanium-Silver (titán-ezüst) színben fog pompázni. Az egyelőre ismeretlen árú telefonon természetesen rengeteg, James Bond témájú háttérkép, videó és csengőhang kap majd helyet, és akkor a spéci kém-játékról még nem is beszéltünk.

Emlékezetes, hogy a 2006-os James Bond filmben (Casino Royale) a Sony Ericsson K800i, a 2002-es 007-es moziban (Die Another Day) pedig a Sony Ericsson P900i és T68i mobiltelefonok ˝játszottak főszerepet˝.

Sony Ericsson C902
A februárban bejelentett Sony Ericsson C902 mindössze 10,5 milliméteres vastagsággal rendelkezik, melyhez egyébként 108 milliméteres hossz, 49 milliméteres szélesség, illetve 107 grammos tömeg társul. Amennyiben fényképezni szeretnénk, csupán félre kell húzni a lencsevédőt, és máris exponálhatunk. Az autofókuszos digitális fényképezőgép révén maximum 5 megapixeles (2.592×1.944 képpont) felvételek készíthetők. Ha a fényviszonyok nem éppen optimálisak, jó szolgálatot tehet a nagyteljesítményű vaku, ezenkívül pedig képstabilizátor és arcfelismerő funkciók is kerültek a kamerába.

A négynormás (GSM 850/900/1800/1900 MHz) C902-ben egy az átlagnál némileg kisebb méretű, konkrétan 2 colos TFT kijelző található. A QVGA (320×240 pixel) felbontású és 18 bites színmélységű (262 ezer színárnyalat) display érdekessége, hogy körülötte nyolc érintőgombot helyeztek el a fejlesztők, melyek jelentős mértékben megkönnyítik a használatot.

A GPRS, EDGE, UMTS és HSDPA (maximum 3,6 Mbit/s) adatátvitelt egyaránt támogató készülékben többek közt Bluetooth 2.0 (A2DP) kontroller, RDS-es sztereó FM rádió, TrackID funkció és MP3/AAC zenelejátszó is van. A fekete és vörös színváltozatokban elérhető Sony Ericsson C902 belső memóriájában 160 MB adat tárolható el, ezenkívül pedig Memory Stick Micro (M2) memóriakártyákat is kezel a telefon.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés