Connect with us

Hirdetés

technokrata

Jeges élvezet – itt a legfrissebb olcsó 3G mobil

Kütyük

Jeges élvezet – itt a legfrissebb olcsó 3G mobil

Íme egy új mobiltelefon, mely elsősorban hófehér színéről, illetve leginkább a Sony Ericsson K600i-re hasonlító designjáról és szolgáltatási köréről ismerszik meg.

Az O2 Ice egy háromsávos (900/1800/1900 MHz) készülék mely nem csak a GPRS, hanem a 3G adatátvitelt is támogatja, ennek megfelelően pedig hanghívásokon kívül videóhívások lebonyolítására is alkalmas. Utóbbi célra az elülső VGA (640×480 pixel) kamerát használhatjuk, normál fotózáshoz és videózáshoz pedig a hátlapra került, 1,3 megapixeles fotóapparátot érdemes beüzemelni.

A 32 MB belső memóriával rendelkező O2 Ice miniatűr microSD (TransFlash) memóriakártyát képes kezelni, ily módon akár 2 GB-ig is bővíthető a kapacitása. A 14 milliméter vastag újdongágból természetesen az MP3 zenelejátszó és a sztereó FM rádió sem hiányzik, ezenkívül pedig a Bluetooth kompatibilitás is adott.

Az egyszerűen kezelhető O2 Ice első körben az Egyesült Királyságban és Németországban lesz kapható – a belépőszintű 3G mobilhoz akár már 130 euró (36 ezer forint) ellenében hozzá lehet majd jutni. A kereskedelmi forgalmazás szeptemberben fog megkezdődni.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés