Connect with us

Hirdetés

technokrata

TV-vevős Samsung telefon a nyári foci VB-re

Kütyük

TV-vevős Samsung telefon a nyári foci VB-re

A Samsung Európában hivatalosan is bejelentette első T-DMB kompatibilis telefonját, mely kifejezetten a 2006-os labdarúgó világbajnokságra készült.

Az SGH-P900 igazán egyedi darabnak készült, olyan multimédiás alkalmazásokkal, mint a TV-kimenet, az FM rádió, a 2 megapixeles kamera, vagy az MP3 lejátszó.


Az SGH-P900 sikeresen szerepelt Németországban és Franciaországban is, noha itt még csak kísérleti stádiumban volt. A Samsung tervei szerint 2006 második felében fogja bevezetni az új modellt, a 2006-os labdarúgó világbajnokság előtt, Európában elsőként alkalmazva ezzel az új, T-DMB szolgáltatást.

A beépített televízió használatához ki kell nyitni, és el kell forgatni a 2,2 colos kijelzőt vízszintes pozícióba. A 262.144 színű, QVGA (240×320 pixel) felbontású belső képernyőn tisztán és élesen foghatjuk a televíziók által sugárzott képeket. A kijelző 30 képet tud mutatni másodpercenként, így a felhasználó az élő adást ugyanúgy élvezheti, mintha otthon tévézne.

Az SGH-P900 mérete mindössze 92x49x26 milliméter. A beépített USB portnak és a Bluetooth funkciónak köszönhetően vezeték nélkül csatlakoztatható számítógéphez. A készülék szintén rendelkezik TV-kimenettel, online böngészővel, PIM és egyéb office funkciókkal. Az új modell természetesen az összes klasszikus készüléktulajdonsággal rendelkezik, csakúgy mint a magas színvonalú GSM/GPRS szolgáltatást kínáló telefonok.

A telefon 128 MB beépített memóriával van ellátva, ami tetszőlegesen bővíthető microSD kártyával, melyre nem csupán játékoknak jut hely. Különösen szeretni fogják a futball őrültek ezt a telefont, hiszen ki tudják nyomtatni kedvenc góljukat, vagy videón ismét megnézhetik a meccsek összefoglalóit, akár a mérkőzések befejezése után is.

Az új modellt a Samsung a barcelonai 3GSM World nemzetközi kongresszuson mutatja be februárban.

SGH-P900 specifikációk:
-EDGE/GPRS/GSM (900/1800/1900 MHz)
-Beépített 2 megapixeles kamera
-262.144 színű belső, 2,2 colos TFT LCD kijelző (240×320 pixel)
-T-DMB kompatibilitás
-Videó felvétel és videó üzenet
-MP3/AAC/AAC+ lejátszás
-Bluetooth/USB/PictBridge szolgáltatás
-Fájlnézegető/TV-kimenet/BT nyomtatás
-128 MB belső memória, bővíthető memória (microSD)
-94,5×47,5×26,6 milliméter
-124 gramm.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés