Connect with us

Hirdetés

technokrata

Minden korábbi hagyománnyal szakító új kamerás mobil

Kütyük

Minden korábbi hagyománnyal szakító új kamerás mobil

A Pantech hivatalosan is bejelentette PT-S100 típusjelzésű vadonatúj mobiltelefonját, melyről az eddigiekben csak korlátozott információink voltak.

A 800 MHz-es frekvenciájú CDMA hálózatokban használható Pantech újdonság 100,8 milliméter hosszú, 58,1 milliméter széles, 18,9 milliméter vastag, tömege pedig 116 gramm.


Érdekesség, hogy a számok és karakterek bevitelére szolgáló billentyűk a szokásostól eltérően nem alul, hanem a kijelző két oldalán kaptak helyet. Az LCD alatt csak az ötállású navigációs gomb, illetve néhány funkciógomb található, és ez az alsó rész elforgatható a felső résztől, oldalában pedig ott figyel egy 1,3 megapixeles felbontású, CMOS képszenzoros beépített digitális fényképezőgép. Utóbbi segítségével nem csak fényképek, hanem akár MPEG4 formátumú videóanyagok is készíthetők. Az elkészült felvételek egyrészt a 128 MB-os belső memóriában, illetve SD, vagy miniSD (Secure Digital) memóriakártyákon tárolhatók el.

Az 1,93 colos képátlóval büszkélkedő, TFT technológiájú folyadékkristályos kijelző QVGA, vagyis 240×320 pixeles felbontással bír, és nem kevesebb mint 262 ezer színárnyalatot képes megjeleníteni.

A Pantech PT-S100 a fejlett Text to Speech technológiának köszönhetően akár SMS felolvasására is alkalmas, a sztereó FM rádióvevő, az MP3 lejátszó alkalmazás, a Music on Demand (MoD) képesség és a hatvannégy szólamú polifónia pedig már csak hab a tortán. A 900 mAh kapacitású, 2 óra alatt teljesen feltölthető akkumulátorral szerelt készülék egyébként 155 perces beszélgetési időt, illetve 160 órás készenléti időt biztosít használója számára.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés