Connect with us

Hirdetés

technokrata

Vodafone: 3G szolgáltatások Írországban

Kütyük

Vodafone: 3G szolgáltatások Írországban

Írországban a Vodafone beindította az ország első harmadik generációs mobiltelefonos szolgáltatását és lebonyolította Írország első kereskedelmi 3G telefonhívását.

Írország vezető mobiltelefonos szolgáltató cége a harmadik generációs hálózatot eleinte csak a fontosabb üzleti partnerei számára teszi elérhetővé, azonban hamarosan bárki által használhatók lesznek ezen új szolgáltatások. A Vodafone munkatársai a vadonatúj 3G rendszer üzembehelyezésével kapcsolatban elsősorban azt hangsúlyozták, hogy a harmadik generációs mobil technológiák révén minden korábbinál nagyobb adatátviteli sebesség, illetve nagyobb hangszolgáltatási kapacitás érhető el.

A Vodafone képviselői elmondták, hogy a cég főbb üzleti partnerei mostantól Írország számos különböző pontján igénybe vehetik a Vodafone harmadik generációs mobil szolgáltatásait. A maximum 144 Kb/s-os adatátviteli sebességgel kecsegtető új rendszer nyújtotta szolgáltatásokat első körben a finn székhelyű Nokia 6650 típusjelzésű készülékeivel lehet igénybe venni. A Vodafone egyébként elismeri, hogy egyelőre ezen telefonból is viszonylag kevés áll rendelkezésre, azonban idővel mindenképp javulni fog a helyzet, és új 3G készülékek is meg fognak jelenni a piacon.

A Vodafone Írországban jelenleg megközelítőleg egyharmados 3G lefedettséggel rendelkezik, az új hálózati szakaszok az eddigiekben elsősorban a nagyobb városokban épültek ki. Jelen pillanatban többek közt az alábbi ír városokban működik a Vodafone harmadik generációs mobil hálózata: Dublin, Cork, Limerick, Galway, Waterford, Athlone, Bray, Carlow, Castlebar, Drogheda, Dundalk, Ennis, Kilkenny, Killarney, Letterkenny, Limerick, Mullingar, Naas, Navan, Newbridge, Portlaoise, Sligo, Tralee, Wexford.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés