Connect with us

Hirdetés

technokrata

Videotelefonálásra alkalmas NEC mobiltelefon

Kütyük

Videotelefonálásra alkalmas NEC mobiltelefon

Az NEC az első Ausztráliában kapható harmadik generációs mobiltelefonként jelentette be legújabb készülékét, a többek közt videotelefonálásra is használható NEC e606-ot.

A japán gyártó újdonságát április 15-től kezdve a Hutchison Telecoms kínálatában lehet megtalálni, mely cég a napokban indította be Ausztrália első harmadik generációs mobiltelefonos szolgáltatását.

A most debütált NEC e606 típusjelzésű készülék a már meglévő GSM/CSD hálózatokban, valamint a fokozatosan egyre nagyobb lefedettségű 3G UMTS/W-CDMA hálózatokban egyaránt használható, és a megszokott hanghívási funkciókon kívül számtalan adatszolgáltatást nyújt az előfizetők számára. A 65536 színárnyalat megjelenítésére képes LCD-vel ellátott készülék segítségével akár 384 Kb/s-os adatletöltési sebesség is elérhető, tehát esetében egy-egy videoanyag, vagy éppen szoftver letöltése sem tart hosszabb ideig.

Az NEC e606 32 MB memóriával rendelkezik, mely memóriát akár MMS üzenetekkel, akár Java alkalmazásokkal fel lehet tölteni. A készülék képes digitális fényképeket és videofelvételeket készíteni, sőt videotelefon hívást is le lehet bonyolítani a segítségével. A fekete és ezüst színekben pompázó, kihangosítható telefon egyébként nem is egy, hanem rögtön két digitális kamerával rendelkezik, a számítógépekre történő csatlakoztatása pedig többek közt a mellékelt USB kábel segítségével lehetséges. Az NEC e606 ára 768 dollár.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés