Connect with us

Hirdetés

technokrata

A megfelelő stílushoz, megfelelő szemüveg dukál

Tipp

A megfelelő stílushoz, megfelelő szemüveg dukál

A megfelelő stílushoz, megfelelő szemüveg dukál

Vállaljuk büszkén szemüvegünket, ha már ilyen minőségi és menő kereteket lehet kapni

Légy stílusos, a számodra legmegfelelőbb szemüvegben!

Ha szétnézünk nyáron az utcán sétálgatva, vagy csak körbetekintünk az irodában, vagy otthon, nem fogunk olyan embert találni manapság, akinek ne lenne legalább egy darab napszemüvege arra az esetre, ha éppen hét ágra sütne a nap odakint, vagy ha épp 110-15%-kal menőbb szeretne lenni egy fényképen. Ez nem a mai modern kor eredménye! Több feljegyzés is tanúskodik arról, hogy évszázadokkal ezelőtt használtak sötétített lencséjű szemüvegeket, bár akkor ezek még nem voltak túlságosan divatosak, maximum funkciójukat látták el. Divatos napszemüvegekről körülbelül a huszadik század első felétől beszélhetünk, olyan neves tervezők nevével karöltve, mint például a Gucci keretek.

Mielőtt vásárolnánk, gondolkodjunk

Amennyiben úgy döntesz napszemüveget vásárolnál, először mindenféleképpen győződj meg róla, hogy UV szűrős-e a lencse, hiszen ez a legeslegfontosabb attribútuma a napszemüvegnek, enélkül hatalmas kockázatnak tehetjük ki szemünket. Ugyanez vonatkozik a receptre felírt lencsékre, nem csak a napszemüvegekre. Ez utóbbinál talán még nagyobb figyelmet kell fordítanunk döntésünk helyességére, hiszen a “sima” szemüveget valószínűleg többet fogjuk nyüstölni, mint az alkalmi napszemüvegünket. Nem elég kizárólag a lencsével és annak minőségével törődni, mindenképp nagy figyelmet kell fordítanunk a keret formájára is, hiszen ha napi 8-10 órát folyamatosan viselni szeretnénk valamit, az bizony nem lehet kényelmetlen.

Stílus, divat, menőség

Ha szeretnél kitűnni a tömegből és te szeretnél az a szemüveges ember lenni, akinek azt mondják a barátai, hogy “neked igazán jól áll a szemüveg, nélküle el sem tudnánk képzelni”, akkor mindenképp érdemes körülnézni kifejezetten szemüvegekkel, napszemüvegekkel foglalkozó weboldalakra, mint például a Duos weboldalára, ahol számos lehetőség közül válogathatunk mind szemüvegek, mind napszemüvegek tekintetében.

További Tipp

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
hisense
apple
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés