Connect with us

Hirdetés

technokrata

Nincs tipped karácsonyra? Akkor itt megnézheted az 5 legmenőbb karórát a fa alá!

Tipp

Nincs tipped karácsonyra? Akkor itt megnézheted az 5 legmenőbb karórát a fa alá!

Nincs tipped karácsonyra? Akkor itt megnézheted az 5 legmenőbb karórát a fa alá!

Egy stílusos karóra mindig ideális karácsonyi ajándék lehet

Egy stílusos, vagy sportos karóra ideális ajándék lehet a fa alatt. Ehhez persze jól kell ismerni azt, akit megajándékozunk vele. Nem mindegy milyen igénybevételre tervezték és azt is érdemes figyelembe venni, milyen hasznos funkciókkal rendelkezik. A Casio összegyűjtött öt népszerű órát, melyek kényelmesebbé tehetik viselőik életét.

 

Modern klasszikus

ecb-800db-1aef

A Casio Edifice ECB-800DB-1AE modelljét azoknak tervezték, akik a klasszikus, időtálló stílust kedvelik, de közben nem mondanának le a legmodernebb technológiákról sem. Megjelenését egyértelműen meghatározza a széles lünetta, valamint a 3D-hatású számlap. Igazi 21. századi remekmű: a Bluetooth-kapcsolatnak köszönhetően képes kapcsolatot teremteni az IOS, vagy Android-rendszerű okostelefonokkal. Így az óra beállításai akár a telefonra letöltött alkalmazáson keresztül is kezelhetők. A karórát a nemesacél tok, az edzett karcálló kristályüveg és a fémcsat teszi ellenállóvá a mindennapi kihívásokkal szemben. Elemre nincs szüksége, mivel a Casio Tough Solar napelemes technológiáját használja, egy feltöltéssel hat hónapon keresztül akár korom sötétben is tud működni.

Sportos elegancia

efs-s540db-1auef

A Casio EFS-S540DB-1A sportosan elegáns Edifice karórák közé tartozik, melynek számlapjába három – stopper, részidő- és 24 órás napi mutatót ágyaztak be. Az óra- és a percmutató az Edifice modellekhez hűen karakteres és messziről is jól leolvasható. A modell fokozottan vízálló, a 3D-hatású számlapot takaró zafír kristályüveg pedig ellenálló a karcolásokkal szemben és a napi viselet során is kevésbé van kitéve a sérüléseknek. Elemre nincs szüksége, mivel a Casio Tough Solar napelemes technológiáját használja.

Azoknak, akik a maguk útját járják

gpr-b1000-1b

A GPR-B1000-1B világa ott kezdődik, ahol minden más nem működik. A méretes, számlapba ágyazott digitális kijelzővel rendelkező karóra fényenergiával működő GPS-szel büszkélkedhet. Így viselője előre beállíthatja magának a kívánt úti célt. Az óra a GPS-adatokat folyamatosan összeveti a korábbi koordinátákkal, biztosítva ez által a kerülőutak nélküli célba jutást. Az ütés- és rázkódásmentes tokkal rendelkező Casio komolyabb túrázásokhoz is alkalmas, hiszen magasságmérő, légnyomásmérő, hőmérő és digitális iránytű funkcióval is rendelkezik. Ráadásul sötétben sem hagyja cserben viselőjét az automatikus kijelző világításnak köszönhetően.

Edzőtárs a csuklón

gba-800-9a

A Casio GBA-800-9A-es modell azokat a férfiakat szólítja meg, akik a sportos karórákra egyfajta street-wear kiegészítőként tekintenek. G-Squad nemcsak extravagáns színével, hanem robosztus, ütés- és rázkódás álló tokjával hívja fel magára a figyelmet. Ez a karóra ráadásul háromtengelyes gyorsulásérzékelővel van ellátva így viselője az edzés adatokat egy applikáció segítségével okostelefonjára mentve akár vissza is nézheti. A különleges G-Squad 20 baros víznyomásig vízálló, ezért úszni, fürdeni is lehet vele.

Retró hölgyeknek

a168wecm-5

A japán cég a régi idők digitális Casio óráját is újra piacra dobta, kifejezetten hölgyeknek szánt kiadásban. Az A158WEAD-1 modell szolid, gyémántformára emlékeztető számlapjával, a A168WECM-5 pedig a rozé fémcsat és az aranyszínű tok kombinációjával hívja fel magára a figyelmet. Előbbi stílusos kiegészítő lehet a mindennapokban, utóbbi pedig akár alkalmi, illetve parti viseletként is jól mutat a női csuklón. Mindkét modell a 35 évvel ezelőtt bemutatott G-Shock órák megjelenését idézi vissza napjainkba.

További Tipp

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
hisense
apple
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés