Connect with us

Hirdetés

technokrata

A magyarok több mint fele az interneten hallgat zenét

galaxy

LifeStyle

A magyarok több mint fele az interneten hallgat zenét

A magyarok több mint fele az interneten hallgat zenét

Folyamatosan emelkedik az interneten zenét hallgató magyarok száma az Eurostat legfrissebb kutatása alapján.

A Samsung legújabb vezeték nélküli fülhallgatója, a Galaxy Buds+ még hosszabb üzemidővel és továbbfejlesztett hangzással emeli magasabb szintre az internetes zenehallgatás minőségét.

Az Eurostat 2020 január végén tette közzé kutatását, amely többek között az online zenehallgatás elterjedtségét is vizsgálta. Hazánkban 2019-ben az emberek 59 százaléka hallgatott vagy streamelt zenét az interneten keresztül, amely kicsivel, de meghaladta az európai uniós átlagot (53 százalék). A növekedés a hordozható internetképes eszközök elterjedésével is összefügghet, hisz a többi tagállam átlagához hasonlóan tavaly a magyarok 72 százaléka hordozható eszközökön keresztül kapcsolódott az internetre.

A felhasználók egyre többet hallgatnak zenét sportoláshoz, útközben vagy akár az irodában, a kényelem és a kiváló hangzás pedig kiemelkedően fontos ezekben a helyzetekben. A Samsung ezért fejlesztette ki legújabb vezeték nélküli eszközét, a Galaxy Buds+ fülhallgatót, amely minden zenekedvelő számára lenyűgöző minőséget biztosít.

A Galaxy Buds+ fülhallgató kétutas hangrendszerének köszönhetően mind a magas, mind a mély hangokat kiváló minőségben biztosítja. A három mikrofonnal és beszéd közbeni zajszűréssel ellátott eszköz a magával ragadó AKG hangzás mellett tökéletes városi környezetben, vagy hangos terekben folytatott telefonáláshoz is.

Megnövelt akkumulátor teljesítményével akár 11 órányi folyamatos zene lejátszásra képes, de már 3 perces gyorstöltéssel is 60 percnyi zene hallgatható vele. A továbbfejlesztett Bluetooth technológiával még egyszerűbben és stabilabban kapcsolódik az okostelefonhoz. A fülhallgató fehér, fekete és kék színekben érhető el, tartozékként pedig három különböző méretű fejjel és gumírozással érkezik.

„A trendekből látszik, hogy az online és a telefonon keresztüli zenehallgatás egyre nagyobb teret hódít hazánkban is. A továbbfejlesztett Galaxy Buds+ a zenekedvelők számára egy olyan kényelmes és kiemelkedő minőségű eszközt jelent, amely hangzásával és egyszerű használatával gyorsan egy nélkülözhetetlen kiegészítővé válhat a mindennapjainkban.”

– mondta el Samu Zsófia, Samsung Magyarország kommunikációs vezetője.

A Samsung Galaxy Buds+ Magyarországon 55 990 forintos ajánlott fogyasztói áron érhető el 2020. február 14-től.

További információ a www.samsung.com weboldalon található.

További LifeStyle

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
hisense
apple
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés