Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Robert Bosch Kft. lett a legsportosabb magyar cég 2019-ben

robert bosch

LifeStyle

A Robert Bosch Kft. lett a legsportosabb magyar cég 2019-ben

A Robert Bosch Kft. lett a legsportosabb magyar cég 2019-ben

Másodszor nyerte el az első helyet a Fut a cég versenysorozaton a Bosch budapesti telephelye

Egymást követő második évben szerezte meg az első helyet a Fut a cég elnevezésű versenysorozaton a Bosch budapesti telephelyének csapata, és lett a legsportosabb vállalat 2019-ben.

A Robert Bosch Kft. munkatársai a sorozat 7 versenyén összesen 11 120 kilométert futottak, 400 kilométert úsztak és 1950 kilométert bicikliztek az abszolút első hely megszerzéséért. A versenyeken a vállalat mintegy 400 munkatársa vett részt, összesen több mint ezer nevezést leadva.

A 8 fordulóból álló Fut a cég versenysorozatnak a célja a cégek, vállalatok, intézmények és munkahelyi közösségek megmérettetése. A nevezett versenyzők egyéni és páros számoknál teljes mértékben, váltóknál pedig a csapattagok többségében a cég munkatársai, alkalmazottai, családtagjai, partnerei vagy üzletfelei lehetnek. A versenysorozat tavalyi, országszerte jól ismert futó, úszó, kerékpáros és triatlon versenyein összesen 700 cég több mint 12 ezer versenyzője képviseltette magát. A végső sorrendnél azt a 63 céget értékelték, amelyek a nyolcból legalább négy versenyen részt vettek és pontot szereztek.

Az abszolút pontversenyben 2018-hoz hasonlóan 2019-ben is a Bosch budapesti telephelyének csapata végzett az élen.

A Robert Bosch Kft. színeiben 320-an vettek részt maraton, félmaraton, valamint váltófutásokon, az összesen megtett futótávolság meghaladja a légvonalban mért Budapest-Buenos Aires távolságot. A Balaton-átúszáson, illetve a Velencei-tavi úszóversenyen 77-en, a Tisza-tavat megkerülő kerékpáros versenyen pedig 30-an indultak a vállalat munkavállalói közül.

„Büszkék vagyunk arra, hogy a Robert Bosch Kft. már második alkalommal lett a legsportosabb magyar cég. Hiszünk abban, hogy munkatársaink kreativitásának és lelkesedésének, így a vállalat sikereinek, innovációinak egyik alapja a rendszeres testmozgás”

– hangsúlyozta a Fut a cég díjátadóján Somogyi András, a magyarországi Bosch csoport HR igazgatója.

A Bosch minden telephelyén – Hatvanban, Miskolcon, Makláron és Egerben többféle módon ösztönzi munkavállalóit az egészséges életmódra és a sportolásra, valamint folyamatosan népszerűsíti a közös versenyzést. A sportoló munkahelyi közösségeket a Bosch különféle módon, például a nevezési díjak és belépők biztosításával, mezekkel, pályabérléssel, edzésekkel, edzőkkel és felszerelésekkel támogatja. A Bosch kollégái széleskörű egészségmegőrző programokon vehetnek részt és rendszeres szűrővizsgálatokra is járhatnak.  A budapesti központban a 2013-ban megalakult KSF (Kultur, Sport und Freizeit) jelenleg több mint 2200 tagot számlál és 45 különböző sport-, kulturális, és szabadidős tevékenység köré épülő közösséget hozott létre.

A Fut a cég versenysorozatról, a verseny pontszámításáról a Futanet weboldalán talál további információt.

További LifeStyle

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
hisense
apple
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés