Connect with us

Hirdetés

technokrata

5.000.000 dollár! Ennyit érhet a világ egyik legdrágább férfi ékszere

diablo

LifeStyle

5.000.000 dollár! Ennyit érhet a világ egyik legdrágább férfi ékszere

5.000.000 dollár! Ennyit érhet a világ egyik legdrágább férfi ékszere

El tudsz képzelni magadon egy 5.000.000 $-os ékszert, amit kifejezetten férfiaknak álmodtak meg? Nem? Akkor segítünk.

Egy hétköznapi ruházati kiegészítőre gondolj, amit kivétel nélkül minden férfi visel, de hogy bonyolítsuk, ez egyben egy ékszer is… Nem másról van szó, mint egy rendkívül exkluzív és egyedülálló, precíziós mechanikával működő övcsatról, amit 100 %-ban svájci manufaktúrában gyártottak, ami önmagában nemcsak egy divatkiegészítő, hanem annál sokkal több. Az övcsat koronaékszere ugyanis egy lélegzetelállító 60,66 karátos gyémánt, a Diablo.

A svájci precizitású ultramodern mechanika és a drágakő fúziójának megálmodója Roland Iten & Claude Sfeir. Az ultra exkluzív férfi kiegészítőket gyártó cég atyja Roland Iten víziója és hivatása a luxus férfi játékszerek egy új irányzatának megteremtése. Minden termék korlátozott számban készül, egyedi sorszámmal. A gyártó a hétköznapi öltözködési és ruházati kiegészítőket veszi alapul és precíziós technikával ötvözi őket egyedülálló érzékkel és szenvedéllyel.

De beszéljünk a lényegről…

…ami nem más, mint a világ gyémántjai között is ritkaságnak számító drágakő, a Diablo, ami a Dél-Indiai, Golconda tartomány egykori gyémántkereskedelmi központjából származik. A hely nevezetessége még, hogy itt voltak fellelhetőek a világ legszebb és legnagyobb gyémántjai a 19. század végéig, többek között a 340 karátos és 86 gramm súlyú Nizam gyémánt is. A Diablo a természetes drágakövek 1-2 %-ba tartozik tökéletes tisztaságával (IIa és V2 besorolás), eredete 160 évig nyúlik vissza, de a természeti erők több millió évig formálták. Különleges konyak színe teszi fel az i-re a pontot, 39.28 X 29.13 X 7.05 mm-es mérete pedig csak fokozza felbecsülhetetlen értékét.

Svájci óramű precizitású, csúcsminőségű övcsat

A 146 gramm összsúlyú egyedülálló övcsat ékes középpontját titán és rozsdamentes acél keretbe foglalták. 66 g 5N vörös arany és 18 karátos fehér arany alkatrészek, valamint keretbe épített 0,6 karátos TW VVS1 gyémántok ölelik körbe a mámoros konyak színű 60,66 karátos gyémántot a műalkotás szívében.

E csodálatos összhang 3 alkatrészgyártó művészi keze munkáját hordozza magában, a 109 darab alkatrészből álló övcsat 18 hónap kitartó munka, tervezés és egyedi szabadalom alapján született meg 7 darab gyártási és összeszerelési művelet eredményeként.

Egy meghökkentő és borzasztóan drága érdekességet sikerült elhozni az ovbolt.hu blogjáról, ami az exkluzív férfi elegancia kihagyhatatlan, szemet és lelket egyaránt gyönyörködtető terméke, az övcsattok új luxus generációja, az R60 DIABLO.

További LifeStyle

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
hisense
apple
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés