Connect with us

Hirdetés

technokrata

A férfiak több mint kétharmada szeretne hamarabb elkészülni reggel

LifeStyle

A férfiak több mint kétharmada szeretne hamarabb elkészülni reggel

A férfiak több mint kétharmada szeretne hamarabb elkészülni reggel

Nemcsak a nők tudnak egyszerre több mindent csinálni az általános elképzelésekkel ellentétben, a férfiak nagy része, annak érdekében, hogy reggel időben elindulhasson otthonról, szintén több feladatot is ellát egyszerre. Ez derül ki a Braun, a világ legmegbízhatóbb borotválkozási márkájának felméréséből.

A férfiak 44 százaléka találja meg annak módját, hogy könnyebbé tegye a borotválkozási rutinját, 31 százalékát foglalkoztatja, hogy minél kevesebb eszközt kelljen használnia, és 26 százalékuk a többfunkciós termékeket részesíti előnyben. A megkérdezettek 62 százaléka megvásárolná azokat a termékeket, amelyek megkönnyítik a reggeli rutint, és 54 százalékuk keres olyan megoldást, amellyel időt spórolhatnak a borotválkozás során.

3-braun-beard-trimmer-mgk3045-in-use_preview

„Szerencsére a Braun olyan eszközökkel látja el a férfiakat, amelyekkel megfelelően ápolhatják arcszőrzetüket, és széles választékát nyújtja a legkorszerűbb borotválkozási termékeknek, így minden helyzetben helytállhatnak”

– mondta Alessandra Dolfini, a Braun alelnöke.

Braun Series 3 ProSkin 3000s

A Braun Series 3 ProSkin 3000s és a Braun Styling Sorozat biztosítja a gondtalan borotválkozást és a borotvált arcot, amire minden férfinak szüksége van ahhoz, hogy könnyen vegye a napi kihívásokat, legyen az egy munkahelyi prezentáció vagy a hétvégén esedékes ügyintézés. A Braun borotvák lehetővé teszik a férfiak számára, hogy kevesebb időt tölthessenek borotválkozással, így más kötelezettségeiknek szentelhetik az idejüket. A Braun a Series 3 ProSkin 3000s és a Stlying porfolió használatával a férfiak arra összpontosíthatnak, ami igazán fontos.

A korszerű MicroComb technológiának és a fésűszerű felépítésnek köszönhetően, amely könnyedén irányítja a szőrszálakat a borotva vágó elemeihez, csökkenti a borotválkozási időt, és a bőrirritációt, ahogy a hosszabb és rövidebb szőrszálakat egyszerre távolítja el. A három egymástól függetlenül mozgó vágó-elem és a két SensoFoilsTM által kialakított korszerű borotválkozó rendszer minden arckontúrt könnyedén elér, így kényelmes és gyors borotválkozást biztosít. Az extra pontosságú trimmer és ergonomikus fogás ideális a könnyed borotválkozáshoz.

Braun Multifunkciós testszőrzet ápoló – MGK3045

A férfiak szépségápolási stílusa a személyiségük tükre. A Braun legújabb többfunkciós szőrzeteltávolító készlete arcra, hajra és testre, lehetőséget ad a férfiaknak, hogy kialakíthassák egyedi megjelenésüket. A Braun MGK3045, egyénileg válogatott arc-, fej-, és testápoló csomagja együtt rendkívüli tartósságot biztosít. Ezek a készülékek bármilyen

feladattal gyorsan és könnyedén megbirkóznak. Alkalmazkodnak minden stílushoz, a precíz mozdulatoktól a szakállformázásig, így támogatják a férfiak kreativitását a külsejük kialakításában.

További LifeStyle

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
hisense
apple
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés