Connect with us

technokrata

A hölgyek jobban használják okostelefonjukat a nyaralás során, mint mi férfiak

beach

LifeStyle

A hölgyek jobban használják okostelefonjukat a nyaralás során, mint mi férfiak

A hölgyek jobban használják okostelefonjukat a nyaralás során, mint mi férfiak

Ebben persze semmi meglepő sincs, hiszen a legtöbb dolgot jobban tudják nálunk!

Természetesen a címben elhangzott egyszerű általánosítás mellett azért tényleg érdemes megfigyelni, hogy alapvetően hölgy társaink mennyivel rátermettebben használják ki okostelefonjukat ilyen szituációkban.

beach2

Kezdjük azokkal a tényezőkkel, amik nemtől függetlenül mindenkinek fontos (vagy épp egyáltalán nem):

  • Legyen jó mindkét kamerája, akár gyenge fényviszonyok között is. Akkor is ha egy barlangétteremben akarjuk lefényképezni a tányérunkon fekvő lazac steak-et, vagy ha a helyi vár tetejéről szeretnénk közös selfie-t készíteni.
  • Ne kelljen 2 óra használat után egy kis áramért, vagy épp telefontöltőért kuncsorognunk a legközelebbi fagylaltárusnál és ne kelljen ott hosszú kínos perceket eltölteni, amíg eléri a készülék az áhított 5%-ot.
  • Lássuk be, senkit sem érdekel, hogy vízálló e a telefon. Nekem jelen pillanatban Galaxy S8-am van és hiába láttam a kólában lefagyasztós tesztvideót, azért inkább nem tenném semmilyen folyékony halmazállapotú dologba a készüléket. Persze léteznek ilyen vízálló tokok, pl a Huawei sajtótájékoztatón is kaptunk, nagyon is jól működik, de azért amikor arról van szó, inkább jobb az biztonságos, hűvös, száraz helyen.

Illetve akkor azokat is érdemes megfigyelni, amit különböző képen használunk ki:

  • Például a GPS használatban sokkal előrébb járnak meglepő módon! Pedig, ha belegondolunk általában mi férfiak inkább előre megnézzük merre fogunk menni, illetve simán nem foglalkozunk a GPS-el ha valamelyik kanyart jobbnak ítéljük meg.
  • A nők például simán lefoglalnak szállást, utazást, bármit okostelefonon, én személy szerint még mindig odaülök a laptop elé, ha valami életbevágó költekezésbe kezdek bele.
  • Természetesen a közösségi médián való megosztásokban is van különbség, de ez inkább egyén függő. Ismerünk nem egy olyan férfit, akinek meglepően fontos, hogy óránként meg legyen osztva róla valami tartalom, illetve olyan hölgyet is, aki havonta cseréli telefonját jobbra, mert az előző proci már lassú neki.

Mindent összevetve érdemes előre letölteni a nyaraláshoz szükséges appokat, hiszen akkor nem roaming netről fog lemenni a végtelen pénzösszeg, illetve előre megtervezni útvonalunkat, nehogy lemerüljön/felforrjon/lefagyjon a telefon, mielőtt a legfontosabb kereszteződésbe érnénk!

További LifeStyle

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle