Connect with us

Hirdetés

technokrata

Ma már nem csak női privilégium otthonról trendi cuccokat rendelni

LifeStyle

Ma már nem csak női privilégium otthonról trendi cuccokat rendelni

Ma már nem csak női privilégium otthonról trendi cuccokat rendelni

Lássuk be, mi férfiak is elcsábulunk olykor-olykor

Ebben a cikkben kicsit inkább a férfiakhoz szólunk, hiszen ahogy a hölgyektől esetleg elleshettük már, nagyon könnyen lehet rendelni mindenféle divatos cuccot a laptopunk előtt ücsörögve 2-3 kattintás segítségével ebay-ről amazon-ról stb.

 

Természetesen mi férfiak is szoktunk rendelni, de leginkább kütyüket, alkatrészeket az aktuális önmegvalósításhoz, vagy egyszerűen csere elemeket olyan tárgyakhoz/eszközökhöz, amik elromlottak éppen és nincs kedv 4-szer annyit fizetni egy márkaboltban.

Néhanapján azonban felmerülhet az igény, hogy divatos kiegészítőket, órákat stb. is kellene rendelni, mert hát azért lássuk be, nem árt a jó megjelenés egy-egy alkalommal randevún, állásinterjún, vagy akár a hétköznapokban. Sok külföldi oldal képes a fent említett igényeket kielégíteni, de sajnos sokszor 3-4-5 hét szállítási idővel, illetve bizonyos összeg felett VÁM kötelezettséggel kell számolnunk, amitől hamar elmehet az ember kedve.

Erre találtunk egy nagyon aktuális hiánypótló oldalt a Trendhim.hu -t, ahol több mint 4000 raktáron lévő termék közül vadászhatunk, ráadásul divatügyileg mind teljesen aktuális, illetve árban sincs elrugaszkodva a csillagos egekig, ráadásul a “Kedvcsináló” fülnél kész összeállításokból is szemezgethetünk, hogy még inkább egyben lássuk a leendő képet!

További LifeStyle

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés