Connect with us

technokrata

Ma már nem csak női privilégium otthonról trendi cuccokat rendelni

landscape-1468967350-suitsupply-outlet-shop

LifeStyle

Ma már nem csak női privilégium otthonról trendi cuccokat rendelni

Ma már nem csak női privilégium otthonról trendi cuccokat rendelni

Lássuk be, mi férfiak is elcsábulunk olykor-olykor

Ebben a cikkben kicsit inkább a férfiakhoz szólunk, hiszen ahogy a hölgyektől esetleg elleshettük már, nagyon könnyen lehet rendelni mindenféle divatos cuccot a laptopunk előtt ücsörögve 2-3 kattintás segítségével ebay-ről amazon-ról stb.

 

Természetesen mi férfiak is szoktunk rendelni, de leginkább kütyüket, alkatrészeket az aktuális önmegvalósításhoz, vagy egyszerűen csere elemeket olyan tárgyakhoz/eszközökhöz, amik elromlottak éppen és nincs kedv 4-szer annyit fizetni egy márkaboltban.

Néhanapján azonban felmerülhet az igény, hogy divatos kiegészítőket, órákat stb. is kellene rendelni, mert hát azért lássuk be, nem árt a jó megjelenés egy-egy alkalommal randevún, állásinterjún, vagy akár a hétköznapokban. Sok külföldi oldal képes a fent említett igényeket kielégíteni, de sajnos sokszor 3-4-5 hét szállítási idővel, illetve bizonyos összeg felett VÁM kötelezettséggel kell számolnunk, amitől hamar elmehet az ember kedve.

Erre találtunk egy nagyon aktuális hiánypótló oldalt a Trendhim.hu -t, ahol több mint 4000 raktáron lévő termék közül vadászhatunk, ráadásul divatügyileg mind teljesen aktuális, illetve árban sincs elrugaszkodva a csillagos egekig, ráadásul a “Kedvcsináló” fülnél kész összeállításokból is szemezgethetünk, hogy még inkább egyben lássuk a leendő képet!

További LifeStyle

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp