Connect with us

technokrata

A Bugatti 2.2 millió dolláros yacht-ján jacuzzi és kandalló is van.

bugatti-niniette-66-02

LifeStyle

A Bugatti 2.2 millió dolláros yacht-ján jacuzzi és kandalló is van.

A Bugatti 2.2 millió dolláros yacht-ján jacuzzi és kandalló is van.

A Chiron mellé jól jöhet egy ilyen is!

Nyilvánvalóan gazdagsági szinttől függetlenül a legtöbben szeretünk képben lenni azzal, hogy az a bizonyos “felsőtízezer” mit is vásárol, ha esetleg már nem tudják, mire költsék pénzüket. A Bugatti Chiron, ami egy 2,6 millió dolláros luxus sportautó már önmagában is elég magas presztízst képvisel, illetve a tulajdonosaik sem lehetnek hétköznapi emberek. Az olyan cégek, mint a Bugatti, akik ennek a rétegnek gyártanak és próbálnak megfelelni,  mindig elő kell álljanak valami olyan újdonsággal, amit millió dollárokért meg lehet vásárolni, és lehet hencegni a többiek előtt.

running_aft_low_v2_328_x_210

Mielőtt a jacuzzira és a kandallóra térnénk, először tisztázzuk a hajó keletkezését. Két évvel ezelőtt a Bugatti bejelentette egy sorozat luxushajó gyártását, melyeket nem más, mint Palmer Johns fog építeni. A sorozat a ‘Ninitte” fantázianevet kapta, Lidia Bugatti után, aki nem más mint Ettore, a cég alapítójának kislánya.

A Ninitte 66 az első a sorozatban, mely 50-80 láb hosszúságokban elérhető. Nem lesz egy sebesség démon, 100 km/h alatt lesz a maximálisan elérhető sebessége, de nem is erre lett tervezve, hiszen ilyen nagy sebességnél még véletlenül valaki kirepülne a beépített jacuzziból.

jacuzzi_328__x_210

Emellett helyet kapott még az elmaradhatatlan kandalló szerűség, melynek annál több funkciója nincsen, mint hogy jól néz ki a két bőrkanapé között. (nem tudom elképzelni, hogy kolbászt sütnének fölötte)

firepit_328_x_210

helm_328__x_210

Összefoglalva nyilván a legtöbb dolognak nincs gyakorlati haszna, és felmerül bennünk az is, hogy fa ladikokkal is hódítottak meg földrészeket, de ez az egész műfaj nem a hasznosságról, mind nem inkább a dizájnról és a szégyentelenségről szól, hogy ki mit mer megalkotni, meddig meri kitolni a határokat, illetve ki az, aki meg tudja ezt fizetni.

Forrás: The Verge

További LifeStyle

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd