Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Bugatti 2.2 millió dolláros yacht-ján jacuzzi és kandalló is van.

LifeStyle

A Bugatti 2.2 millió dolláros yacht-ján jacuzzi és kandalló is van.

A Bugatti 2.2 millió dolláros yacht-ján jacuzzi és kandalló is van.

A Chiron mellé jól jöhet egy ilyen is!

Nyilvánvalóan gazdagsági szinttől függetlenül a legtöbben szeretünk képben lenni azzal, hogy az a bizonyos “felsőtízezer” mit is vásárol, ha esetleg már nem tudják, mire költsék pénzüket. A Bugatti Chiron, ami egy 2,6 millió dolláros luxus sportautó már önmagában is elég magas presztízst képvisel, illetve a tulajdonosaik sem lehetnek hétköznapi emberek. Az olyan cégek, mint a Bugatti, akik ennek a rétegnek gyártanak és próbálnak megfelelni,  mindig elő kell álljanak valami olyan újdonsággal, amit millió dollárokért meg lehet vásárolni, és lehet hencegni a többiek előtt.

running_aft_low_v2_328_x_210

Mielőtt a jacuzzira és a kandallóra térnénk, először tisztázzuk a hajó keletkezését. Két évvel ezelőtt a Bugatti bejelentette egy sorozat luxushajó gyártását, melyeket nem más, mint Palmer Johns fog építeni. A sorozat a ‘Ninitte” fantázianevet kapta, Lidia Bugatti után, aki nem más mint Ettore, a cég alapítójának kislánya.

A Ninitte 66 az első a sorozatban, mely 50-80 láb hosszúságokban elérhető. Nem lesz egy sebesség démon, 100 km/h alatt lesz a maximálisan elérhető sebessége, de nem is erre lett tervezve, hiszen ilyen nagy sebességnél még véletlenül valaki kirepülne a beépített jacuzziból.

jacuzzi_328__x_210

Emellett helyet kapott még az elmaradhatatlan kandalló szerűség, melynek annál több funkciója nincsen, mint hogy jól néz ki a két bőrkanapé között. (nem tudom elképzelni, hogy kolbászt sütnének fölötte)

firepit_328_x_210

helm_328__x_210

Összefoglalva nyilván a legtöbb dolognak nincs gyakorlati haszna, és felmerül bennünk az is, hogy fa ladikokkal is hódítottak meg földrészeket, de ez az egész műfaj nem a hasznosságról, mind nem inkább a dizájnról és a szégyentelenségről szól, hogy ki mit mer megalkotni, meddig meri kitolni a határokat, illetve ki az, aki meg tudja ezt fizetni.

Forrás: The Verge

További LifeStyle

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
hisense
apple
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés