Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Bugatti 2.2 millió dolláros yacht-ján jacuzzi és kandalló is van.

LifeStyle

A Bugatti 2.2 millió dolláros yacht-ján jacuzzi és kandalló is van.

A Bugatti 2.2 millió dolláros yacht-ján jacuzzi és kandalló is van.

A Chiron mellé jól jöhet egy ilyen is!

Nyilvánvalóan gazdagsági szinttől függetlenül a legtöbben szeretünk képben lenni azzal, hogy az a bizonyos “felsőtízezer” mit is vásárol, ha esetleg már nem tudják, mire költsék pénzüket. A Bugatti Chiron, ami egy 2,6 millió dolláros luxus sportautó már önmagában is elég magas presztízst képvisel, illetve a tulajdonosaik sem lehetnek hétköznapi emberek. Az olyan cégek, mint a Bugatti, akik ennek a rétegnek gyártanak és próbálnak megfelelni,  mindig elő kell álljanak valami olyan újdonsággal, amit millió dollárokért meg lehet vásárolni, és lehet hencegni a többiek előtt.

running_aft_low_v2_328_x_210

Mielőtt a jacuzzira és a kandallóra térnénk, először tisztázzuk a hajó keletkezését. Két évvel ezelőtt a Bugatti bejelentette egy sorozat luxushajó gyártását, melyeket nem más, mint Palmer Johns fog építeni. A sorozat a ‘Ninitte” fantázianevet kapta, Lidia Bugatti után, aki nem más mint Ettore, a cég alapítójának kislánya.

A Ninitte 66 az első a sorozatban, mely 50-80 láb hosszúságokban elérhető. Nem lesz egy sebesség démon, 100 km/h alatt lesz a maximálisan elérhető sebessége, de nem is erre lett tervezve, hiszen ilyen nagy sebességnél még véletlenül valaki kirepülne a beépített jacuzziból.

jacuzzi_328__x_210

Emellett helyet kapott még az elmaradhatatlan kandalló szerűség, melynek annál több funkciója nincsen, mint hogy jól néz ki a két bőrkanapé között. (nem tudom elképzelni, hogy kolbászt sütnének fölötte)

firepit_328_x_210

helm_328__x_210

Összefoglalva nyilván a legtöbb dolognak nincs gyakorlati haszna, és felmerül bennünk az is, hogy fa ladikokkal is hódítottak meg földrészeket, de ez az egész műfaj nem a hasznosságról, mind nem inkább a dizájnról és a szégyentelenségről szól, hogy ki mit mer megalkotni, meddig meri kitolni a határokat, illetve ki az, aki meg tudja ezt fizetni.

Forrás: The Verge

További LifeStyle

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés