Connect with us

technokrata

Mutatjuk: így segíthetsz mozgással a beteg gyerekeken

unnamed

LifeStyle

Mutatjuk: így segíthetsz mozgással a beteg gyerekeken

A Bátor Tábor BENEFITness programja nem mindennapi lehetőség. Ha csatlakozol, akkor nem csak adományokat gyűjtésében segíthetsz, hanem egészségesebb életmódot, jobb közérzetet is kaphatsz.

Sokunknak tört már bele a bicskája egy fogyókúrába vagy életmódváltó programba. Hatalmas lelkesedéssel vetjük bele magunkat az egészségesebb ételek készítésébe, a rendszeres mozgás napirendbe illesztésébe, a különféle diétákba. Aztán szép lassan elfogy a lendület, egyre többször kerül bele az étrendünkbe a csokoládé, szaporodik az éjszakai nassolással töltött órák száma, és az edzések is egyre ritkulnak. A Bátor Tábor BENEFITness programjával búcsút inthetsz ennek a kálváriának. Szilárd meggyőződésük, hogy van megoldás: az életmódváltás sikerének kulcsa a jótékonyság.

Ha jelentkezel a BENEFITness programba, egy évre kötelezed el magad, hiszen mint azt tudjuk, az életmódváltás nem megy azonnal: legalább egy éven keresztül kell gyakorolni az új szokásokat, az új napirendet, hogy a sport valóban mindennapjaink részévé váljon, és ennyi időbe telik, amíg megismerjük az egészséges ételek ízét. Valóban megéri csatlakozni a BENEFITness életmódváltóihoz, hiszen nem csak önmagadért változol: erőfeszítéseid jótékony célokat szolgálnak: adományokat gyűjthetsz a Bátor Táborban gyógyuló súlyos beteg gyerekeknek.

unnamed-1

Én edzek, te adományozol, ő mosolyog. Engem motivál, hogy a barátom ad, motivál, hogy egy jó ügyhöz járulhatok hozzá, miközben saját magamért teszek. Így mindenki jól jár, és képtelenség feladni. Röviden így lehetne összefoglalni a program lényegét.

Nem kell aggódnod a formád miatt még a program elején se, hiszen az év során a Bátor Tábor folyamatos támogatást nyújt résztvevőknek. A program indulásakor a BENEFITness szakértőinek segítségével dietetikai konzultáción vehetsz részt, és személyre szabott edzéstervet kapsz, tanácsaikra pedig egész évben számíthatsz. Sikereidet ráadásul a kalóriakalkulátorral és edzésnaplóval felszerelt BENEFITness honlapon követheted nyomon, ahol láthatod azt is, kik támogatnak, sőt, még blogot is vezethetsz tapasztalataidról.

„Irodai munkát végzek teljes állásban, és van két gyerekem, úgyhogy nincs időm mozogni. De annyira megérintett a Bátor Táborban gyógyuló gyerekek önfeledt nevetéseinek látványa, hogy elhatároztam, összeszedem magam, és mindent megteszek azért, hogy még több ilyen mosolyt láthassunk. Miközben a saját egészségemért is teszek.” – Pao, BENEFITness résztvevő

Hidd el, sokkal motiváltabb leszel, ha támogatást gyűjthetsz a kalóriaégetéssel egyidejűleg:

„Ma mikor megláttam anyósom újabb támogatását, úgy gondoltam próbálok egy picit mozogni: 3000 Ft legalább 30 perc mozgást érdemel. (…) Ezért azt a döntést hoztam, hogy minden ezer forintos támogatás után mozgok tíz percet! Hölgyeim, Uraim tegyünk egy próbát! Utaljatok, én mozgok… a Bátrakért! Cserébe egy valamit ígérhetek: a novemberi turnusomból ismét hozok sok-sok mosolyt!” – Kata

További részletek itt: www.benefitness.hu

További LifeStyle

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd