Connect with us

Új ruhákkal bővítenéd a gardróbod? Nézz el az Anker’t-be!

ankert

LifeStyle

Új ruhákkal bővítenéd a gardróbod? Nézz el az Anker’t-be!

Új ruhákkal bővítenéd a gardróbod? Nézz el az Anker’t-be!

Novemberben két alkalommal 16-án és 30-án szerdán ad randevút a divat rajongóinak a DivatPlacc by Night új helyszínen, a belvárosi Anker’t-ben!

Miközben szól a zene, bárki kedvére válogathat a szuperebbnél szuperebb darabok között. Kihagyhatatlan például az etlingArt standja, ahol az újrahasznosítás jegyében kávékapszulákból és gombokból készült egyedi ékszerek közül válogathatunk. Antikot hordani jó! A 10:10 Antik Óra bebizonyítja, hogy az antik is lehet trendi. Itt felújított és hibátlanul megmaradt órák várják, hogy beleszeressenek.  Most sem marad senki a bájos ékszereket és egyedi kiegészítőket készítő Sodyart nélkül, de lehetőség nyílik találkozni az igazi vintage életérzéssel a CydoniaVintage anya-lánya párosa jóvoltából, akik jó ízléssel összeállított ruhákat, kalapokat, csecsebecséket vonultatnak fel, hogy lenyűgözzék közönségüket.

dp_4

Álmokat, képeslapokat, könyvjelzőket, meghívókat, apró dolgokat vet papírra a Tilimpa-Limpa, hogy beköltözzön a szívekbe, otthonokba.  A parafa szuper dolog, rengeteg minden készíthető belőle. A Corka, a természetes luxus megmutatja, hogy minőségi parafatáskából a környezettudatosság, a funkcionalitás és a design figyelembevételével zseniális táskák és kiegészítők készíthetők. Hamisítvány, vagy eredeti, vagy éppen eredeti hamisítvány? Mindenki döntse el maga a CopyLighted holmijai között válogatva.

Ezeken kívül még rengeteg szuper áru, kincs vár felfedezésre a  legbulisabb esti vásárban a belváros közepén, az Operától alig ötven méterre, a bulinegyed egyik legnagyobb kerthelyiségében, ahol az igazi parti kezdődik: egyszerre piacozhatsz, diskurálhatsz, táncolhatsz, falatozhatsz.

dp_3

Az év végi rendezvénysorozat a piacozás mellett még több workshop-pal vár: ültess növényt az ékszerbe a plant3D segítségével, készíts ékszert, találd meg a leginkább neked való sminket, kérdezd a stílustanácsadót. Kezdd itt az esti bulit, de ha nincs kedved továbbmenni, akkor is folytathatod a szórakozást, sőt a piacozást is, hiszen meghosszabbított nyitva tartással is készülünk.

Továbbra is számíthatsz szuper meglepetésekre: lesznek kiemelt magyar tervezők és gardróbfrissítők, várnak a nemplázak kincsek és a legtrendibb darabok.

Vesd bele magad az éjszakába a DivatPlaccon, ahol a kikapcsolódás is stílusos!

Nem férsz el a gardróbodban? Jelentkezz az év végi DivatPlaccokra!

November 16. Szerda. November 30. Szerda. December 18. Vasárnap. December 21. Szerda
Az árusítás feltételei: https://www.facebook.com/notes/divat-placc-by-night/divat-placc-árusítás-feltételei/977969885617000

További LifeStyle

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

hono

SmartPhone

A HONOR 20 augusztus 1-től kapható Magyarországon

2019. július 22. hétfő
Sony A7R

Kamera

61 megapixeles fényképezőgép a Sonytól

2019. július 22. hétfő
longines-hydroconquest-full-black-ceramic-l3-784-4-56-9-1

SmartWatch

Igazán férfias sportórát mutatott be a Longines

2019. július 20. szombat
Business woman are checking stock market graph on digital tablet

Office

SUSE Enterprise Storage 6: miénk itt a tár!

2019. július 17. szerda
caw211w-fc6467-special-ed-through-time-80s-2019

Dotkom