Connect with us

technokrata

Eleged van a Spotify-ból és másikra váltanál? Így nem vesznek el a zenéid!

shattered_vinyl-1600x900

LifeStyle

Eleged van a Spotify-ból és másikra váltanál? Így nem vesznek el a zenéid!

Spotify-ról Apple Music-ra váltanál? Semmi gond, itt a 25 Most Played alkalmazás, amivel átviheted a lejátszási listáid, így nem vesznek el a kedvenc számaid!

Aki úgy dönt, a telefonján tárolt zenék helyett inkább egy online streaming szolgáltatásra vált, az több opció közül is választhat. Hosszú ideig a leginkább kézenfekvő opció a Spotify volt,  hiszen ez a szolgáltatás ingyenesen is elérhető. Ilyenkor azonban reklámokkal és más korlátozásokkal is be kell érnünk, így magától értetődik, hogy előfizessünk a fizetős opcióra. Vagy mégsem? Amennyiben ugyanis már a fizetős opció mellett döntenénk, hirtelen több, igazán színvonalas konkurens is a látókörünkbe kerülhet, elég csak az Apple Music-ra, vagy épp a YouTube Red-re gondolni.

zene

Mindeddig azonban komoly problémát okozhatott, hogy eddig összeállított zenei listánknak búcsút mondhattunk, hiszen az új szolgáltatásba nem vihettük át őket. Nos, jó hír, hogy erre már van megoldás, méghozzá a 25 Most Played személyében. Az egyelőre sajnos csak iOS-re elérhető szolgáltatással egyszerűen átköltöztethetjük a lejátszási listánkat Spotify-ról  Apple Music-ra, YouTube Red-re és iTunes-ba is akár. Természetesen ez az ellenkező irányba is működik, tehát Apple Music-ról Spotify-ra vagy épp YouTube Red-re is “költözhetünk”, ha úgy tartja kedvünk.

A program működése pofonegyszerű, először exportálnunk kell a lejátszási listát a fentebb említett, támogatott szolgáltatásokból, ezután nyílik lehetőségünk a megosztásra. Emellett a programon belül követhetünk mások által összeállított lejátszási listát, de akár előadókat, dalokat és kulcsszavakat is figyelemmel kísérhetünk.Szólj hozzá!

További LifeStyle

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák