Connect with us

technokrata

Nem tudod, hogy kell kiejteni egy szót? Ez az oldal megmondja!

pronounce2

LifeStyle

Nem tudod, hogy kell kiejteni egy szót? Ez az oldal megmondja!

Elérkeztünk az újabb heti honlap ajánlónkhoz, ezúttal is 5 hasznos weboldalt mutatunk be, amelyeket látva csodálkozol, hogy miért nem ismerted még őket!

pronounce

Forvo

Igazán hasznos honlapra bukkantunk a Forvo személyében, hiszen a site-on egyszerűen megtudhatjuk, hogy egy szót hogyan kell kiejteni. Ez nemcsak külföldi utazások, de akár egy előadás előtt is fontos lehet, épp ezért különösen jó, hogy 340 nyelv szavainak kiejtését hallgathatjuk meg.

Snapguide

Amennyiben jól beszélsz angolul és szeretsz új trükköket tanulni, akkor a Snapguide-ot neked találták ki. A nagyszerű, “csináld magad” ötleteket tartalmazó oldalon a kertápolástól kezdve az otthoni trükkökön át az okostelefonod javításáig számtalan trükköt találsz.

wayback-machine-logo

Wayback Machine

Bár már hosszú ideje létezik, még mindig nem ismerik elegen a Wayback Machine-t. Az oldalon található keresősávba beírhatod az általad meglátogatni kívánt honlap elérhetőségét, majd a rendszer azonnal megmutatja, hogy a múltban mikor készültek a weboldalról mentések. Ez különösen akkor hasznos, ha valami miatt nem elérhető egy adott honlap, de te mindenképpen szeretnél megtudni onnan valamit.

Just Delete Me

Regisztráltál egy oldalra, de nem tudod, hogyan törölheted magad onnan? Akkor a Just Delete Me-t érdemes meglátogatnod, hiszen itt több tucat, ismert honlap törlési oldalára mutató hivatkozás szerepel. Emellett a részletek opcióra kattintva azt is megtudhatjuk, hogy pontosan mit kell tennünk a fiókunk törléséhez, így biztosan nem akadunk el.

glue

This to that

Ez az oldal akkor nagyon hasznos, ha épp két tárgyat eggyé varázsolnál össze. A weboldalon hasznos tippeket találhatsz arra vonatkozólag, hogy például fát műanyaggal milyen módon ragaszthatsz össze, de természetesen más anyagokkal kapcsolatban is nézelődhetsz, így biztosan sikerülni fog, amit elterveztél!Szólj hozzá!

További LifeStyle

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd