Connect with us

technokrata

Nem tudod, hogy kell kiejteni egy szót? Ez az oldal megmondja!

LifeStyle

Nem tudod, hogy kell kiejteni egy szót? Ez az oldal megmondja!

Elérkeztünk az újabb heti honlap ajánlónkhoz, ezúttal is 5 hasznos weboldalt mutatunk be, amelyeket látva csodálkozol, hogy miért nem ismerted még őket!

pronounce

Forvo

Igazán hasznos honlapra bukkantunk a Forvo személyében, hiszen a site-on egyszerűen megtudhatjuk, hogy egy szót hogyan kell kiejteni. Ez nemcsak külföldi utazások, de akár egy előadás előtt is fontos lehet, épp ezért különösen jó, hogy 340 nyelv szavainak kiejtését hallgathatjuk meg.

Snapguide

Amennyiben jól beszélsz angolul és szeretsz új trükköket tanulni, akkor a Snapguide-ot neked találták ki. A nagyszerű, “csináld magad” ötleteket tartalmazó oldalon a kertápolástól kezdve az otthoni trükkökön át az okostelefonod javításáig számtalan trükköt találsz.

wayback-machine-logo

Wayback Machine

Bár már hosszú ideje létezik, még mindig nem ismerik elegen a Wayback Machine-t. Az oldalon található keresősávba beírhatod az általad meglátogatni kívánt honlap elérhetőségét, majd a rendszer azonnal megmutatja, hogy a múltban mikor készültek a weboldalról mentések. Ez különösen akkor hasznos, ha valami miatt nem elérhető egy adott honlap, de te mindenképpen szeretnél megtudni onnan valamit.

Just Delete Me

Regisztráltál egy oldalra, de nem tudod, hogyan törölheted magad onnan? Akkor a Just Delete Me-t érdemes meglátogatnod, hiszen itt több tucat, ismert honlap törlési oldalára mutató hivatkozás szerepel. Emellett a részletek opcióra kattintva azt is megtudhatjuk, hogy pontosan mit kell tennünk a fiókunk törléséhez, így biztosan nem akadunk el.

glue

This to that

Ez az oldal akkor nagyon hasznos, ha épp két tárgyat eggyé varázsolnál össze. A weboldalon hasznos tippeket találhatsz arra vonatkozólag, hogy például fát műanyaggal milyen módon ragaszthatsz össze, de természetesen más anyagokkal kapcsolatban is nézelődhetsz, így biztosan sikerülni fog, amit elterveztél!Szólj hozzá!

További LifeStyle

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés
Hirdetés

Kütyük

Samsung Galaxy A

Kütyük

A Samsung Galaxy A sorozatból mindenki tud választani

2019. december 15. vasárnap
fibaro

Smart home

Élet egy okos házban – Fibaro beszámoló

2019. december 14. szombat
iPhone 11

Kütyük

Az iPhone 11 kasszasiker

2019. december 14. szombat
Mido

SmartWatch

75 éves kollekció előtt tiszteleg a Mido

2019. december 14. szombat
Huawei nova 5T

Dotkom