Connect with us

Hirdetés

technokrata

Szeretnél egy saját Boeing-et? Most megveheted!

LifeStyle

Szeretnél egy saját Boeing-et? Most megveheted!

Igaz, mélyen a zsebedbe kell érte nyúlni!

Nem akármilyen lehetőség kínálkozik most a tehetős rajongók számára, hiszen az eBay-re felkerült egy eladó Boeing! Nem, nem egy 1:200-as miniatürizált változatról van szó, a hirdetett repülő tényleg valódi, 1:1-es méretarányú, utazások során használt példány.

Itt még a levegőben

Itt még a levegőben

A Lady Penelope névre keresztelt Boeing 747-400 25 évet töltött a levegőben, ennek a nagy részét pedig a Virgin Atlantic flottájában dolgozta le. A 747-es nem apró jelenség, hiszen a szárnyfesztávolsága eléri a 64,5 métert, míg a teljes hossza meghaladja a 98 métert. Említésre méltó, hogy a repülőgép magassága a farok résznél eléri a 64,5 métert, míg a törzs szélessége 6,4 méter.

boeing2

Üröm az örömben, hogy önerőből Lady Penelope nem megy sehova, hiszen a hajtóműveket már kiszerelték belőle. Viszont a hírdető azt állítja, hogy igény szerint bárhová elszállítják, tehát a vevőnek ezzel sem kell foglalkoznia. Azzal már kell, hogy mihez kezd majd az új szerkezetével, az eladó szerint a repülő akár darabokban is megállhatja a helyét hiszen például élethű szimulátort lehet készíteni a segítségével, de a törzsből akár éttermet is készíthetnek.

boeing3

Ez viszont nem lesz olcsó mulatság, hiszen a 299 ezer dollárról (84 millió forint) indított licit a cikk írásának pillanatában 900 ezer dolláron (235,5 millió forint) áll, ez az összeg pedig bizonyára tovább emelkedik a licit 8 nap múlva történő lejáratáig.



Szólj hozzá!

További LifeStyle

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés