Connect with us

technokrata

Te letöltötted már? Ezzel megnézheted, milyen, ha van egy saját áruházad!

tesco_500000_downloads

LifeStyle

Te letöltötted már? Ezzel megnézheted, milyen, ha van egy saját áruházad!

Félmillió letöltésnél jár az Én kicsi Tescóm.

Az ingyenes, bárki számára elérhető játék által bepillantást nyerhetünk egy áruház üzemeltetésének izgalmaiba: miután felépítettük a saját Tescónkat, árut rendelhetünk, berendezhetjük az üzletteret, majd tetszőlegesen feltölthetjük áruval az általunk kialakított polcrendszert. A közösségi funkciók lehetővé teszik, hogy megtekintsük Facebook-ismerőseink vagy más játékosok üzleteit, sőt, akár kereskedhetünk vagy versenyezhetünk is velük.

tesco_500000_downloads

„A játékaink közül az Én kicsi Tescóm az, amivel hűséges userek tömegei játszanak napi rendszerességgel. Nem véletlenül mintáztuk róla a Merchants of Space elnevezésű galaktikus menedzserjátékunkat is” – mondta Tóth Krisztián, a POSSIBLE Games vezérigazgatója.

Az Én Kicsi Tescóm 2014 nyarán került be a magyar app áruházakba, és mivel rövid idő alatt nagy népszerűségre tett szert, a Tesco úgy döntött, hogy Lengyelországban, Csehországban és Szlovákiában is kiadja a játék lokalizált verzióját. Az első négy hónap eredményei magukért beszélnek: csak Lengyelországban közel százezren töltötték le a játékot.

tesco_screenshot_2208x1242_01

A különböző platformok közti eloszlás alapján elmondható, hogy az androidosok szeretnek a legjobban „tescózni”: a játékot az esetek 80 százalékában androidos mobileszközre töltik le, amit az is erősít, hogy az Android a legelterjedtebb platform. Bár Windows készülékekre csupán néhány hónapja elérhető a játék, ma már minden nyolcadik installáció ilyen eszközre történik, ami a platform penetrációjához képest kiemelkedő eredmény.

tesco_screenshot_2208x1242_03

A játékot rendszeresen frissítik az éppen aktuális hűségakcióknak megfelelően, melyek megjelennek valamilyen módon a játékban is, jelenleg például a futball Európa Bajnoksághoz kapcsolódóan.

Ide kattintva letöltheted az Én kicsi Tescóm játékunkat Androidra, iOS-re és Windowsra.Szólj hozzá!

További LifeStyle

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd