Connect with us

technokrata

Versenyre hívja a játékosokat a Lenovo

lenovoYkupa_BP_0430_29

LifeStyle

Versenyre hívja a játékosokat a Lenovo

Óriási érdeklődés mellett indult el a Lenovo Y kupa, amely a magyar gamereknek nyújt lehetőséget a nagyközönség előtti megmérettetésre, illetve fődíj megnyerésére.

A Lenovo idén először szervezte meg a játékosoknak szóló versenysorozatát, amely a csapatjáték lévén közösségépítő szerepe mellett nagyszerű lehetőséget nyújt a játékosoknak a nagyközönség előtti megmérettetésre, és a hazai játékos közösség összehozására.

Az online selejtezőből továbbjutott legjobb 2 CS:GO csapat, a Team HoP e-Sport Crew és az Empathy esports, valamint a legjobb 2 LOL csapat, a Team Horizon Reapers és a myRevenge e.V mérkőzött meg egymással a Lenovo Y kupa első helyszíni elődöntő állomásán, a PlayIT-en. Az Empathy esports  csapata nyerte meg a CS:GO budapesti elődöntőjét és a Team Horizon Reapers csapata pedig LOL kategóriát, tovább jutva a novemberi budapesti döntőeseményre.

lenovoYkupa_BP_0430_29

Az április 23-án tartott első CS:GO online selejtezőt a The War Room twitch.tv account alatt összesen 3416 ember nézte végig.

Az izgalmas csapatok közötti verseny mellett különböző gamer nyeremények is várták a kilátogatókat, illetve több hazai ismert játékos is részt vett a verseny és a játékok lebonyólításában.

„A Lenovo számára nagyon fontos a játékos közösség, így a játékosok felé való elköteleződésünket szeretnénk megmutatni, hogy a Lenovo Y kupával, amelyet idén először szervezünk meg, és bízunk benne, hogy egy sikeres versenysorozat után akár hosszútávú versenysorozatot is kialakíthatunk, amellyel a Lenovo Y gamer eszközeink és a hazai játékosok között szeretnénk felépíteni a hidat. A gamer verseny négy online selejtező versenyből, és 4 élő elődöntőből, illetve egy Budapesti élő döntő eseményből fog állni, és külön érdekessége, hogy az online és helyszíni eseményeket majd élőben is követheti a magyar gamer közösség”. – mondta Lukács Anita, a Lenovo Magyarország ügyvezető igazgatója.

lenovoYkupa_BP_0430_25

A Lenovo Y kupa döntő eseményére, amely a novemberi PlayIT eseményen kerül megrendezésre a követező három online selejtezőn nevezve juthatnak be a játékosok, ahol az online selejtező során a legjobb négy CS:GO vagy LOL csapat közé kerülve a helyszíni elődöntők megnyerése után juthatnak be, és küzdhetnek meg az összesen  2 000 000 FT összdíjért.

A következő online selejtezőre, ami május 7-én, szombaton lesz, és amelyből a Május 14-i debreceni PlayIT eseményen tartandó elődöntőre lehet bejutni, az alábbi linken nevezhetnek a játékosok: http://shop.lenovo.com/hu/hu/promo/ykupa/?ipromoID=hu_banner_ykupaSzólj hozzá!

További LifeStyle

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd