Connect with us

Versenyre hívja a játékosokat a Lenovo

lenovoYkupa_BP_0430_29

LifeStyle

Versenyre hívja a játékosokat a Lenovo

Óriási érdeklődés mellett indult el a Lenovo Y kupa, amely a magyar gamereknek nyújt lehetőséget a nagyközönség előtti megmérettetésre, illetve fődíj megnyerésére.

A Lenovo idén először szervezte meg a játékosoknak szóló versenysorozatát, amely a csapatjáték lévén közösségépítő szerepe mellett nagyszerű lehetőséget nyújt a játékosoknak a nagyközönség előtti megmérettetésre, és a hazai játékos közösség összehozására.

Az online selejtezőből továbbjutott legjobb 2 CS:GO csapat, a Team HoP e-Sport Crew és az Empathy esports, valamint a legjobb 2 LOL csapat, a Team Horizon Reapers és a myRevenge e.V mérkőzött meg egymással a Lenovo Y kupa első helyszíni elődöntő állomásán, a PlayIT-en. Az Empathy esports  csapata nyerte meg a CS:GO budapesti elődöntőjét és a Team Horizon Reapers csapata pedig LOL kategóriát, tovább jutva a novemberi budapesti döntőeseményre.

lenovoYkupa_BP_0430_29

Az április 23-án tartott első CS:GO online selejtezőt a The War Room twitch.tv account alatt összesen 3416 ember nézte végig.

Az izgalmas csapatok közötti verseny mellett különböző gamer nyeremények is várták a kilátogatókat, illetve több hazai ismert játékos is részt vett a verseny és a játékok lebonyólításában.

„A Lenovo számára nagyon fontos a játékos közösség, így a játékosok felé való elköteleződésünket szeretnénk megmutatni, hogy a Lenovo Y kupával, amelyet idén először szervezünk meg, és bízunk benne, hogy egy sikeres versenysorozat után akár hosszútávú versenysorozatot is kialakíthatunk, amellyel a Lenovo Y gamer eszközeink és a hazai játékosok között szeretnénk felépíteni a hidat. A gamer verseny négy online selejtező versenyből, és 4 élő elődöntőből, illetve egy Budapesti élő döntő eseményből fog állni, és külön érdekessége, hogy az online és helyszíni eseményeket majd élőben is követheti a magyar gamer közösség”. – mondta Lukács Anita, a Lenovo Magyarország ügyvezető igazgatója.

lenovoYkupa_BP_0430_25

A Lenovo Y kupa döntő eseményére, amely a novemberi PlayIT eseményen kerül megrendezésre a követező három online selejtezőn nevezve juthatnak be a játékosok, ahol az online selejtező során a legjobb négy CS:GO vagy LOL csapat közé kerülve a helyszíni elődöntők megnyerése után juthatnak be, és küzdhetnek meg az összesen  2 000 000 FT összdíjért.

A következő online selejtezőre, ami május 7-én, szombaton lesz, és amelyből a Május 14-i debreceni PlayIT eseményen tartandó elődöntőre lehet bejutni, az alábbi linken nevezhetnek a játékosok: http://shop.lenovo.com/hu/hu/promo/ykupa/?ipromoID=hu_banner_ykupaSzólj hozzá!

További LifeStyle

Technokrata a Face-en

Tesztek

20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd
the_english_surgeon_534448a

Alkalmazások, szoftverek

Idegesek leszünk, ha nem tölt fel elég gyorsan a selfie?

2017. február 27. hétfő
09

Autók

De miééért kellett ezt tenni az orrával?

2017. február 22. szerda
jpg

Fotó-videó

Donald J. Trump beiktatása 180°-os gigapixel portrén

2017. január 23. hétfő