Connect with us

technokrata

Az NFL öltözőjébe is betekinthetünk az Amazon készülő sorozatával

cropped_REU_2352688

LifeStyle

Az NFL öltözőjébe is betekinthetünk az Amazon készülő sorozatával

Az amerikai profi fociligáról forgat több részt is az Amazon.

Az Amazon bejelentette, hogy az NFL-el közösen készítenek egy sorozatot, ami egy évadon keresztül bemutat egy-egy, a ligában játszó csapatot. A címe All or Nothing lesz, vagyis Mindent vagy Semmit. A több részes filmek megjelenítik, hogyan is zajlik a színfalak mögött egy csapat élete a előszezon és a szezon alatt. Igyekeznek bepillantást nyújtani játékosok, az edzők és tulajdonosok hétköznapjaiba is.

Az első évad az Arizona Cardinals csapatáról fog szólni. Várhatóan 8 órányi anyagot fognak leadni az első szezonban. Ez leginkább az öltözőkben lévő hangulatról, az edzésekről és a csapat egységéről fog szólni. A 2015-ös bajnokságot követte végig az Amazon és az NFL Films stábja. A fonalat az évad a 2014-ben lesérült irányító, Carson Palmer-el veszi fel. Szerepel majd még a Draft időszak és a bajnokság készülete is.

AP Photo/Ross D. Franklin)

A gyártó Amazon a prémium fiókok előfizetésének fellendülését és a Fire TV box-ok eladásának növekedését várja a sorozattól. Várhatóan idén nyáron kerül majd fel az internetre az All or Nothing.

 

Forrás: TheVergeSzólj hozzá!

További LifeStyle

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp