Connect with us

Még 5 Star Wars jöhet 2020 után?!

rogue one sw

LifeStyle

Még 5 Star Wars jöhet 2020 után?!

A Disneyről lehetett tudni, hogy sok filmet tervez a megvásárolt Star Wars univerzummal, de úgy tűnik nagyon kitesznek magukért.

A The Sun szerint a már a Disney tulajdonában lévő Star Wars filmes jogokat tovább kamatoztatja a filmgyár. Az Ébredő Erő elképesztő sikere után érthető is, hogy hosszútávra terveznek a messzi-messzi galaxis történeteivel. A már decemberben megjelent 7.részt követi a most karácsonykor debütáló Rogue One című első önálló mozi. Majd rá egy másfél évre a 8.rész, majd Han Solo eredettörténete. 2019-ben megkapjuk a legújabb trilógia lezárását és 2020-ra Boba Fett élete is megelevenedik.

starwarsplan

A mostani híresztelések szerint további 5 filmmel bővül a paletta 2020 után. Egy újabb trilógia első két részét mutatják be, valamint három önálló film is érkezik. Ezzel ténylegesen megvalósulhat az, amit a Disney a vásárláskor ígért, hogy 2030-ig biztosan lesznek alkotások a Csillagok háborúja történeteiből. A lehetséges események fő szálai közt felmerült Obi-Wan Kenobi és Mace Windu sztorija is. Kíváncsian várjuk majd a megvalósulást.

 

Forrás: TheHollywoodNews Szólj hozzá!

További LifeStyle

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom