Connect with us

Hirdetés

technokrata

Lassan terjeszkedik az Apple Pay

LifeStyle

Lassan terjeszkedik az Apple Pay

A cég fizető szolgáltatása nagyon lassan lép a nemzetközi piacra.

A világ egyik legértékesebb cége már egy ideje kifejlesztette a fizetős alkalmazását, azonban csak egy-két országban lehet használni. Természetesen Amerikában fizethetünk már a boltba az iPhoneunkkal, de az Egyesült Királyságban is elérhető az Apple pay, ahogy Kanadában és Ausztráliában is. Már egy ideje terjengenek a pletykák a világ legnépesebb országa, Kína is mobilfizetős lesz. Most már azt is tudjuk, hogy a héten jelenhetnek meg a kijelzőkön a bankkártyák.

apple-pay-

Mivel az Egyesült Államok után ez a világ legnagyobb piaca, így várható volt a minél előbbi terjeszkedés. A partner a gyakorlatilag egyeduralkodó UnionPay lesz, amivel az ország nagy részét le is fedik. Az idei év tervei között a hírek szerint még  Franciaország szerepel. Ez is mutatja, hogy a vállalat nem sieti el a terjeszkedést.

Olimpicshop

Olimpicshop

A legnagyobb konkurens, a Samsung Pay is most növeli a felhasználók számát. Már jó pár országot elért a koreai gyártó fizetőszolgáltatása. Spanyolország, Kína, Brazília után Oroszországban is várhatóan hamarosan megjelenik a Pay. Feltételezések szerint az új Galaxy S7 mellett debütál majd a bankkártyás alkalmazás is.

 

Forrás: TheNextWeb ; GSMarena



Szólj hozzá!

További LifeStyle

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés