Connect with us

technokrata

Könyvesboltot nyit az Amazon

An employee selects a branded cardboard box at the Amazon.co.uk. Marston Gate 'Fulfillment Center,' the U.K. site of Amazon.com Inc., in Ridgmont, U.K., on Monday, Dec. 5, 2011. Amazon.com Inc.'s share of the tablet computer market will surge to 14 percent this quarter as consumer demand catapults the Kindle Fire to the No. 2 spot after Apple Inc.'s iPad, according to research firm IHS Inc. Photographer: Chris Ratcliffe/Bloomberg via Getty Images

LifeStyle

Könyvesboltot nyit az Amazon

Az egyik legnagyobb internetes webáruház már valós boltokban is gondolkodik.

A világ talán legismertebb webáruháza még tavaly nyitott egy Amazon Books nevű boltot Seatlle-ben és úgy látszik nagy sikere volt. Ugyanis a cég vezetése úgy döntött, hogy még további 300-400 hasonló üzletet nyitnak az elkövetkezendő években. Ezekben a saját termékeiket, technikai eszközeiket is árulni fogják a könyvek mellett.

amazon_books

Amennyiben tényleg ennyi üzletet fognak a vásárlók elé tárni, úgy egyenrangúak lesznek sok amerikai üzletlánccal. A lépés azért érdekes mivel anno még azért indult el az oldal, hogy a konkurenciája legyen a könyvesboltoknak, amit annyira el is ért, hogy több áruház is bezárta kapuit. A vállalatnak azonban nyitnia kell az újabb dolgok felé, mivel idén csökkenést mutattak és a piac pedig igényli a folyamatos megújulást.

 

Forrás: OrigoSzólj hozzá!

További LifeStyle

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák