Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Breakup Shopról már szakítást is rendelhetünk

LifeStyle

A Breakup Shopról már szakítást is rendelhetünk

Egy kanadai testvérpár készített egy honlapot a szakításhoz.

A forradalmi ötlet egy testvérpár agyából pattant ki, akiknek nagyon jó üzleti érzékük lehet. Ugyanis abban látták meg a piaci rést, hogy létrehoztak egy weboldalt, ahol csomagban lehet megrendelni a szakítást.

breakups

A folyamat úgy néz ki, hogy a párkapcsolatban lévő fél, akit azt kell, hogy mondjuk, nem feszít szét a bátorság, felmegy a Breakup Shop nevű oldalra. Itt kiválasztja, hogy párjától milyen módon szeretne megválni. Több opció közül is választhat, 5 dollárét már Snapchat üzenetben szakítanak a párjával ismeretlenek, 10 dollárba kerül egy email, 20-ért postai levél érkezik a hoppon maradt félhez és nagyjából 30 dollárért egy telefonhívást is kap.

Ezt még tudta tetézni az ötletgazda testvérpár. Kitaláltak egy úgynevezett szakítási ajándékcsomagot, így kifejezve a sértett félnek a törődést. A pakkban található egy díszdoboz, sütik a kedv javítására, 30 dolláros Netflix ajándékkártya, a vakulásig nézhető, lányok esetében romantikus filmekhez, férfiaknál az House of Cards, 24 és hasonló, érzelem mentes sorozatokhoz. Valamint még társul hozzá, nemtől függően, egy romantikus film, vagy egy Call of Duty: Ghosts videojáték, és egy kis bor, a búfelejtéshez. Ez a csomag 80 dollárjába kerül az elhagyó félnek.

A szolgáltatást eddig még nem túl sokan vették igénybe, de ahogy terjed a híre, úgy fog egyre több ember ehhez a megoldáshoz menekülni.

Forrás: HVG



Szólj hozzá!

További LifeStyle

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés