Connect with us

technokrata

A Breakup Shopról már szakítást is rendelhetünk

breakupshop

LifeStyle

A Breakup Shopról már szakítást is rendelhetünk

Egy kanadai testvérpár készített egy honlapot a szakításhoz.

A forradalmi ötlet egy testvérpár agyából pattant ki, akiknek nagyon jó üzleti érzékük lehet. Ugyanis abban látták meg a piaci rést, hogy létrehoztak egy weboldalt, ahol csomagban lehet megrendelni a szakítást.

breakups

A folyamat úgy néz ki, hogy a párkapcsolatban lévő fél, akit azt kell, hogy mondjuk, nem feszít szét a bátorság, felmegy a Breakup Shop nevű oldalra. Itt kiválasztja, hogy párjától milyen módon szeretne megválni. Több opció közül is választhat, 5 dollárét már Snapchat üzenetben szakítanak a párjával ismeretlenek, 10 dollárba kerül egy email, 20-ért postai levél érkezik a hoppon maradt félhez és nagyjából 30 dollárért egy telefonhívást is kap.

Ezt még tudta tetézni az ötletgazda testvérpár. Kitaláltak egy úgynevezett szakítási ajándékcsomagot, így kifejezve a sértett félnek a törődést. A pakkban található egy díszdoboz, sütik a kedv javítására, 30 dolláros Netflix ajándékkártya, a vakulásig nézhető, lányok esetében romantikus filmekhez, férfiaknál az House of Cards, 24 és hasonló, érzelem mentes sorozatokhoz. Valamint még társul hozzá, nemtől függően, egy romantikus film, vagy egy Call of Duty: Ghosts videojáték, és egy kis bor, a búfelejtéshez. Ez a csomag 80 dollárjába kerül az elhagyó félnek.

A szolgáltatást eddig még nem túl sokan vették igénybe, de ahogy terjed a híre, úgy fog egyre több ember ehhez a megoldáshoz menekülni.

Forrás: HVGSzólj hozzá!

További LifeStyle

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom