Connect with us

technokrata

Erre vártak a rajongók: Végre itt a Civil War!

civil-war

LifeStyle

Erre vártak a rajongók: Végre itt a Civil War!

Megjelent az első bemutatója az új Amerika Kapitány mozinak!

A két képregény nagyágyú, a Marvel és a DC is, igen jelentős évet kezd 2016-ban. Mindkét szuperhős-gyár a jövő évben mutat be nagyon várt filmeket. A Bosszúállók nevével fémjelzett filmek eddig is igen nagy népszerűségnek örvendtek a képregény-adaptáció rajongók körében, ám a Superman, Batman karakterek már évek óta nem kaptak új filmet, és mondjuk, ha az Acélembert nézzük, nem sok öröm volt a legutóbbi megjelenésben.

CA civil war

Azonban a következő évben kitesznek magukért. A DC-től érkezik a Superman v Batman, ami bemutatók alapján tarolni fog, ahogyan a netes körökben sokat által vitatott, Jared Leto játszotta Joker és Will Smith főszereplésével készülő Suicide Squad is. A Marvel sem engedi azonban, hogy elveszítse rajongótáborát. Ahogy minden évben, úgy ’16-ban is jön egy adaptáció, és ez aztán nem is akármilyen!Az Amerika Kapitány harmadik részeként mutatják be a Polgárháború című filmet, melyben a Bosszúállók két részre szakadnak és egymás ellen kezdenek harcolni.

Tegnap este egy amerikai talk-showban, a Jimmy Kimmel Show-ban láthatták először a nézők a betekintőt. Ugyan volt egy előzetes-vetítés nyáron a San Diego-i Comic Con-on, ez azonban zártkörű volt, így semmilyen használható anyag nem került ki a filmről, mostanáig.Szólj hozzá!

További LifeStyle

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom