Connect with us

technokrata

Ideges vagy a munkahelyen? Itt egy ruha, ami megnyugtat!

kapucni2

LifeStyle

Ideges vagy a munkahelyen? Itt egy ruha, ami megnyugtat!

Nem olcsó, de a gyártó szerint megnyugtatja a viselőjét a Baker Miller Hoodie.

Bizonyára mindenkivel előfordult már, hogy a munkahelyi stressztől egy kicsit kikészült. Ilyenkor általában megpróbál az ember egy nyugodt helyre elhúzódni, hogy kicsit kifújja magát és folytatódhasson a munka. De mi van akkor, ha ez nem megoldható? Ha a Baker Miller Hoodie névre keresztelt kapucnis pulóvert viseled, akkor biztosan nem lesz probléma! A 330 dolláros (96 ezer forint) áron kínált ruha egy elmélet hatására belülről teljesen rózsaszín.

kapucni1

Korábban ugyanis végeztek egy tesztet egy börtönben, ami arra jutott, hogy a rózsaszín cellákban elhelyezett rabok nyugodtabbak a hagyományos helységben elhelyezett társaiknál. Ezért most a Volleyball nemes egyszerűséggel beszinezte a kapucni belsejét, ami így, teljesen összezárt állapotban nyugdtatja a viselőjét. A tökéletes hatás érdekében még speciális zsebeket is készítettek, amikben kényelmesen pihentethetjük a kezünket is.

kapucni3

Bár a találmány kétségtelenül hatásos lehet, azért a képeket elnézve nem vagyunk biztosak abban, hogy a nyugtató kapucni nem rémiszti-e halálra a többieket.Szólj hozzá!

További LifeStyle

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle