Connect with us

technokrata

Ilyen az, amikor egy híresség jól használja az Instagramot

beckham2

LifeStyle

Ilyen az, amikor egy híresség jól használja az Instagramot

Hamarosan egy dokumentumfilmben szerepel, erről pedig minden érdekességet megoszt a közösségi csatornáján.

David Beckham egyre gyakrabban oszt meg személyes fotókat az Instagram profilján keresztül, melyeken jól látszik, hogy a világ egyik legszexibb sportolója felettébb jól érzi magát a BBC új dokumentumfilmjének forgatásain. A BBC Worldwide és a BBC One csatorna új műsoraiban David ismét pályára lép a világ hét kontinensén, ahol összesen hét meccset játszik a helyi lakosokkal. A műsor utolsó mérkőzésén pedig egy egészen elképesztő névsort vonultat fel a két csatorna, melyet novemberben rendeznek meg a manchesteri Old Trafford stadionban.

David Beckham idén karácsonykor újra visszatér a brit és a nemzetközi képernyőkre egy különleges utazással, a világ legextrémebb, legtávolabbi és legnagyobb kihívást jelentő helyein. A labdarúgást kedvelő helyi közösségek mindennapjain keresztül mutatja majd be a foci nemzetközi, határokat nem ismerő varázsát és vonzerejét.

davidbeckham

“Emlékszem, mikor még egy repülőn ültem és a barátaimmal beszélgettünk erről az ötletről, de soha nem gondoltam volna, hogy mindez valósággá válik. Őszintén izgatott vagyok, hogy most végre meg tudjuk valósítani ezt a nagyratörő elképzelést. Akár játékosként, akár a pályán kívül az UNICEF vagy más jótékonysági szervezet tagjaként láttam, hogy a sport és különösen a futball milyen hihetetlen hatással bír az emberek életére. Ez a csodálatos utazás lehetővé teszi számomra, hogy bemutassam az általam annyira szeretett sport pozitív oldalát és rávilágítsak azoknak az embereknek a szenvedélyére és önzetlenségére, akik ezt a játékot a jó erő szinonimájaként játsszák.” – nyilatkozta David Beckham.

David Beckham: For The Love Of The Game című film a második dokumentumfilm, melyet a BBC számára készített. A tavalyi évben, a David Beckham Into The Unknown világszintű siker volt, mely a BBC Worldwide által, több mint 165 országban került forgalmazásra.

 Szólj hozzá!

További LifeStyle

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle