Connect with us

Fogyókúrázol? Itt egy Neked való készülék!

slate1

LifeStyle

Fogyókúrázol? Itt egy Neked való készülék!

Az okosmérleg pillanatok alatt megmondja, hogy hány kalória van az adott ételben!

Fogyókúrázni nem kellemes, hiszen ilyenkor az embernek meg kell változtatnia az eddigi étkezési szokásait. Ha koplalni nem is kell, de az azért mindenképpen fontos, hogy csak megadott kalóriányi táplálékot vigyünk be a szervezetbe. Ez pedig néha elég nehezen követhető, hiszen ember legyen a talpán, aki minden falatról tudja, hogy hány kalóriát tartalmaz.

slate1

Itt jön a képbe a Slate Scale, amely nem más, mint egy okosmérleg. Az eszköz lényege, hogy okostelefonhoz csatlakoztatva megadhatjuk neki, hogy épp mit szertnénk elfogyasztani, majd ezután rátesszük az ételt, amiről így megállapítja, hogy hány kalóriát tartalmaz, illetve zsír, szénhidrát és fehérje tartalmat is kiírja nekünk.

Az alig 35 négyzetmiliméteres felület és az 1 kg-os teherbírás fényében persze inkább a zöldségek/gyümölcsök méricskélése megoldható, komolyabb fogásokat maximum részletekben elemezhetünk a segítségével.

slate2

Az egyelőre indiegogo-s projektként létező okosmérleg jó úton halad a megvalósulás felé, hiszen már néhány nappal a gyűjtés kezdése után a kitűzött cél fele összegyűlt. Jó hír, hogy a legtöbb okos eszköztől eltérően a Slate Scale nem is lesz drága, egyetlen példányáért 49 dollárt, azaz körülbelül 15 ezer forintot kell majd fizetni.

 Szólj hozzá!

További LifeStyle

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom