Connect with us

technokrata

Kezdődik a pihenés: Hogyan találhatom meg a legjobb hotelt?

2015-10-29 10_09_01-HotelsCombined, Compare with the Bear TV Creative - YouTube

LifeStyle

Kezdődik a pihenés: Hogyan találhatom meg a legjobb hotelt?

Azt mindenki tudja, hogy utazni jó! De az élmény csak akkor az igazi, ha olyan helyen szállunk meg, amit igazán élvezünk, egy koszos vagy éppen zajos apartman alaposan megkeserítheti a pihenést.

Épp ebben segít nekünk a HotelsCombined, ahonnan néhány kattintással megtalálhatjuk a számunkra legmegfelelőbb hotelt, panziót, nyaralót vagy épp fogadót.

Hogyan találhatom meg a számomra legjobbat?

Egyszerűen, néhány kattintással megadhatjuk azt, hogy mire van szükségünk. A szűrésre szükség is lesz, hiszen az oldalon több mint 800 ezer (!) szálláshely közül lehet választani, így még a legextrémebb igényekkel rendelkezők is megtalálhatják a nekik tetszőt. Ha fontos az ár, egyszerűen azt helyezzük az előtérbe, de ha a kényelem, vagy a közelség számít leginkább, az alapján is lehet rangsorolni. Természetesen az értékelések alapján is választhatunk, így ha nekünk csak a legjobb felel meg, akkor gyorsan leszűkíthetjük a kínálatot.

2015-10-29 10_09_01-HotelsCombined, Compare with the Bear TV Creative - YouTube

Meglepő, de olyan egyedi igényeket is megadhatunk, mint például, hogy mi csak olyan helyre mennénk, ahol van jakuzzi, vagy épp közel van az élővilághoz, hiszen szeretnénk kirándulni. Sőt, ha van kedvenc hotelláncunk, akár azt is megadhatjuk, így az adott városban csak a hozzájuk tartozó hoteleket mutatja majd a rendszer.

Mobilon is megy a keresés?

Persze! 2015-ben azért igencsak kínos lenne, ha egy sima, asztali weblapról kellene válogatnunk a mobilunkon vagy táblagépünkön, ezért nemcsak külön weboldalt, de minden népszerű platformra saját applikációt is készítettek a fejlesztők.

12218372_1219605331399812_171380664_o

Így legyen akár Android, Windows Phone, vagy épp iOS rendszerű készülékünk, az áruházból letöltve azonnal elkezdhetjük a hotelek keresését. A recept ugyanaz, mint a holnap esetén, azaz továbbra is az egyszerűség és a sokrétűség dominál. Így a monitor után a telefon/táblagép képernyőjén is megadhatjuk ugyan azokat a feltételeket, amikre korábban már szűrtünk.

Miért jó nekem ha regisztrálok? 

Apropó, szűrés, ha regisztrálunk még erre sincs szükség. Persze a weboldalon is megtehetjük ezt, ugyanakkor mobilon még jobban hangsúlyozza a rendszer, így én is itt fedeztem fel a néhány lépés után elérhető hasznos funkciókat.

IMG_3690Ha tagok leszünk, akkor kedvünkre válogathatunk az egyedi napi ajánlatok között, megtalálhatjuk a másik eszközön már elindított keresésünket, illetve ha épp közeleg a szülinapunk, célzásként még egy kívánságlistát is megoszthatunk az ismerőseinkkel. 

Ahogyan tehát látható, 2015-ben kevés kényelmesebb módja van a hotelkeresésnek a HotelsCombined használatánál. Mára ugyanis eljutottunk oda, hogy nincs szükség előzetes keresgélésekre, néhány pillanat alatt a fotelben ülve kiválaszthatjuk, hogy hamarosan hol töltjük majd a pihenésünket. Ilyenkor jó csak igazán a digitális világ!Szólj hozzá!

További LifeStyle

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle