Connect with us

Hirdetés

technokrata

Kezdődik a pihenés: Hogyan találhatom meg a legjobb hotelt?

LifeStyle

Kezdődik a pihenés: Hogyan találhatom meg a legjobb hotelt?

Azt mindenki tudja, hogy utazni jó! De az élmény csak akkor az igazi, ha olyan helyen szállunk meg, amit igazán élvezünk, egy koszos vagy éppen zajos apartman alaposan megkeserítheti a pihenést.

Épp ebben segít nekünk a HotelsCombined, ahonnan néhány kattintással megtalálhatjuk a számunkra legmegfelelőbb hotelt, panziót, nyaralót vagy épp fogadót.

Hogyan találhatom meg a számomra legjobbat?

Egyszerűen, néhány kattintással megadhatjuk azt, hogy mire van szükségünk. A szűrésre szükség is lesz, hiszen az oldalon több mint 800 ezer (!) szálláshely közül lehet választani, így még a legextrémebb igényekkel rendelkezők is megtalálhatják a nekik tetszőt. Ha fontos az ár, egyszerűen azt helyezzük az előtérbe, de ha a kényelem, vagy a közelség számít leginkább, az alapján is lehet rangsorolni. Természetesen az értékelések alapján is választhatunk, így ha nekünk csak a legjobb felel meg, akkor gyorsan leszűkíthetjük a kínálatot.

2015-10-29 10_09_01-HotelsCombined, Compare with the Bear TV Creative - YouTube

Meglepő, de olyan egyedi igényeket is megadhatunk, mint például, hogy mi csak olyan helyre mennénk, ahol van jakuzzi, vagy épp közel van az élővilághoz, hiszen szeretnénk kirándulni. Sőt, ha van kedvenc hotelláncunk, akár azt is megadhatjuk, így az adott városban csak a hozzájuk tartozó hoteleket mutatja majd a rendszer.

Mobilon is megy a keresés?

Persze! 2015-ben azért igencsak kínos lenne, ha egy sima, asztali weblapról kellene válogatnunk a mobilunkon vagy táblagépünkön, ezért nemcsak külön weboldalt, de minden népszerű platformra saját applikációt is készítettek a fejlesztők.

12218372_1219605331399812_171380664_o

Így legyen akár Android, Windows Phone, vagy épp iOS rendszerű készülékünk, az áruházból letöltve azonnal elkezdhetjük a hotelek keresését. A recept ugyanaz, mint a holnap esetén, azaz továbbra is az egyszerűség és a sokrétűség dominál. Így a monitor után a telefon/táblagép képernyőjén is megadhatjuk ugyan azokat a feltételeket, amikre korábban már szűrtünk.

Miért jó nekem ha regisztrálok? 

Apropó, szűrés, ha regisztrálunk még erre sincs szükség. Persze a weboldalon is megtehetjük ezt, ugyanakkor mobilon még jobban hangsúlyozza a rendszer, így én is itt fedeztem fel a néhány lépés után elérhető hasznos funkciókat.

IMG_3690Ha tagok leszünk, akkor kedvünkre válogathatunk az egyedi napi ajánlatok között, megtalálhatjuk a másik eszközön már elindított keresésünket, illetve ha épp közeleg a szülinapunk, célzásként még egy kívánságlistát is megoszthatunk az ismerőseinkkel. 

Ahogyan tehát látható, 2015-ben kevés kényelmesebb módja van a hotelkeresésnek a HotelsCombined használatánál. Mára ugyanis eljutottunk oda, hogy nincs szükség előzetes keresgélésekre, néhány pillanat alatt a fotelben ülve kiválaszthatjuk, hogy hamarosan hol töltjük majd a pihenésünket. Ilyenkor jó csak igazán a digitális világ!



Szólj hozzá!

További LifeStyle

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés