Connect with us

technokrata

Nem hiszed el, mennyit érnek a James Bond filmek!

james-bond

LifeStyle

Nem hiszed el, mennyit érnek a James Bond filmek!

A londoni egyetem marketingesei kiszámolták, hogy mennyit érnek a leghíresebb angol titkos ügynök nevével fémjelzett brand.

A legújabb Bond film kapcsán londoni marketingesek egy csoportja kiszámolta, mennyit is érhet az egész 007-es filmvilág.

specter 007

A becslésük szerint a, széria filmes bevételei és a főszerepet játszó színészek alapján, közel 13 milliárd fontot ér a nőcsábász gyilkológép története. Ez a hatalmas összeg főleg a mozibevételekből, ami közel 9 milliárd font, jött össze. E mellett a 2 milliárd bevétel érkezett a DVD és egyéb terjesztésből, és szintén 2 milliárd a különböző egyéb jogokból.

A legnagyobb bevételt hozó alkotás a Skyfall volt. A készítők 750 millió fontot kaszáltak ezzel a művükkel, ezt követi a Goldfinger és a Tűzgolyó. A 23. Bond film főszereplője már harmadik alkalommal Daniel Craig volt, aki messze ebben hozta a legjobban a karaktert. A színész a legdrágább, az összes eddigi társa közül. A Londonban már a héten bemutatott Specter filmért 25 millió fontot kapott. Ám a legsikeresebb 007-es egyértelműen Sean Connery, aki elsőként formálta meg a karaktert, még 1962-ben, majd utána még további 6 filmben játszotta Anglia legjobb titkos ügynökét.

Title: DOCTOR NO ¥ Pers: CONNERY, SEAN ¥ Year: 1962 ¥ Dir: YOUNG, TERENCE ¥ Ref: !DO001HG ¥ Credit: [ DANJAQ/EON/UA / THE KOBAL COLLECTION ]

A Specter már a 24. James Bond mozi és Daniel Craig a 7. színész, aki eljátssza a címszereplőt. Hazánkban november 4-től látható a mozikban.Szólj hozzá!

További LifeStyle

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle