Connect with us

technokrata

Nézd meg te is a világ legnagyobb terepasztalát!

01

LifeStyle

Nézd meg te is a világ legnagyobb terepasztalát!

Most minden eddiginél szebb lett a Miniversum.

A Miniversum, a világ egyik legnagyobb terepasztala október 23-án életének eddigi legnagyobb fejlesztésével debütál. A száz, örök mozgásban lévő vasutat számláló kiállítás immáron közúti közlekedéssel is bővül. A tizenhat járműből álló flotta összes tagját a látogatók irányíthatják, interaktív nyomógombok segítségével.

01

Szintén most kerül bemutatásra az a fejlesztés is, mely már a részletgazdag terepasztal világán is túlmutat: a kiállítás fényfestést is rejteget, ezzel az attrakció még élményközpontúbbá válik. Életre kel az osztrák asztal egy része, s a zenére táncoló fények teszik még mozgalmasabbá a minivilágot.

03

Az óraátállítással nem csak plusz egy órát nyernek azok, akik a Miniversumba látogatnak, hanem meg is csodálhatják a kiállítás egyik legnépszerűbb eseményét: az éjszaka a Miniversumban látványosságot is. 17.00 órától a központi fények lekapcsolásával leszáll az éj a terepasztalra, ami hirtelen egy csillogó ékszerdobozzá változik! Így például az épületek világítása, a járművekben pislákoló fények, vagy éppen az utcai lámpák fényei biztosan elbűvölik majd a közönséget.

Tovább


Szólj hozzá!

További LifeStyle

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák